“Πρωινή Διαδρομή” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη και την Τρίτη 4 Αυγούστου στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου για τη διενέργεια ελέγχου για covid-19 στους εργαζόμενους και τους πολίτες.

-Την αρχική μελέτη και την πρότασή του για ίδρυση Κέντρου Ημέρας για τη Νόσο Αλτσχαιμερ στην Λακωνία παρέδωσε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός στον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.
Η πρόταση σε πρώτη φάση έχει πρόσφορο έδαφος από όλους τους φορείς κυρίως από την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης.

-Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα αποσπούν – κυρίως από ηλικιωμένους – χρηματικά ποσά, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου συμβουλεύει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που τους τηλεφωνούν ή εμφανίζονται στα σπίτια τους και με οποιοδήποτε πρόσχημα τους ζητάνε χρήματα.
Σε καμία περίπτωση να μην δίνουν χρήματα και να καλούν στο 100.
Για περισσότερες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr)

-Αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό οργανώνει ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον ΦΟΤ απόψε στο Άλσος Αγίου Γεωργίου.

-Συναυλία αφιερωμένη στον συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο και τον ποιητή Νίκο Καββαδία θα γίνει αύριο στις 9.00 το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού.

-Την Παρασκευή 31 Ιουλίου οι φίλοι του Φεστιβάλ Ναυπλίου, μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με το Trio El Greco “Οι δύο σχολές της Βιέννης”, που θα πραγματοποιηθεί στο Παλαμήδι στις 19.30 στα πλαίσια της δράσης Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός.

-Με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει μουσική βραδιά με τίτλο «Τραγούδια από πατρίδες χωρίς σύνορα», τη Δευτέρα 3 Αυγούστου (ώρα 21:00), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Σύνταξη: Δέσποινα Αρσένη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος