ertnews.gr

“Πρωινή διαδρομή” από την ΕΡΤ Τρίπολης

20/07 12:12
“Πρωινή διαδρομή” από την ΕΡΤ Τρίπολης

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέπτεται σήμερα το Κ.Υ. Άστρους Κυνουρίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον covid 19.

– Ανακοινώθηκαν οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών, όλης της χώρας απ’ την ελληνική εταιρεία προστασίας της φύσης. Στην Αρκαδία, πήραν γαλάζια σημαία οι ακτές Άγιος Ανδρέας-Μύλος, Ατσίγγανος-Καλλιστώ-Ξηροπήγαδο.

– Μία κιβωτός πολιτισμού ξεκινά το ταξίδι της, την Τετάρτη, στις 8 το βράδυ. Πρόκειται για το νέο λαογραφικό μουσείο Περαχώρας, του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

– Σε αναπτυξιακό οργανισμό μετατράπηκε η Αναπτυξιακή Πάρνωνας Α.Ε., σε ειδική εκδήλωση που έγινε το Σάββατο, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. Παρόντες οι υφυπουργοί εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος και εξωτερικών, Κώστας Βλάσης. Ο κ. Λιβάνιος, γνωστοποίησε, ότι, μέχρι τέλος Ιουλίου, θα έχει ολοκληρωθεί η νομοθετική ρύθμιση, που θα επισπεύδει τις διαδικασίες εκτέλεσης έργων στους ΟΤΑ.

– Λιτός ο φετινός εορτασμός για την 199η επέτειο της απελευθέρωσης της Μονεμβάσιας, την Πέμπτη, 23 Ιουλίου, λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

– Συνεδριάζει την Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου της Τρίπολης.

– Η 131η εθελοντική αιμοδοσία, οργανώνεται απ’ τον δραστήριο σύλλογο αιμοδοτών ‘’Δεσμοί Αίματος’’, την Τετάρτη, στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης, στη Νέα Κίο Αργολίδας. Η αιμοληψία θα γίνεται απ’ τις 5 το απόγευμα, μέχρι τις 10 το βράδυ.

Σύνταξη ειδήσεων: Δέσποινα Αρσένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version