Νέο πρόγραμμα στην ΕΡΤ Τρίπολης – Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση με σεβασμό στους ακροατές

Από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 η ΕΡΤ Τρίπολης υποδέχεται τους ακροατές της από τις τις 7.00 το πρωί…..

-Μέσα από μια καθημερινή πρωινή διαδρομή, και για μια ώρα , από τις 7.00 μέχρι τις 8.00, η πρώτη ματιά στην επικαιρότητα και στις ειδήσεις που θα απασχολήσουν την ατζέντα της ημέρας…

-Από τις 08.00 έως και τις 9.00 το πρωί, οι φίλοι των σπόρ μαθαίνουν όσα ψιθυρίζει η μπάλα που δεν σταματά να …..γυρίζει.

-Στις 9.00 ακριβώς, μέχρι και τις 10.00, ανοίγουν τα μικρόφωνα και οι τηλεφωνικές γραμμές για την ανάλυση της επικαιρότητας με συνεντεύξεις και τοποθετήσεις.

-Από τις 10.00 μέχρι τις 11.00, οι ρυθμοί ανεβαίνουν με νότες, στίχους, μουσικές και ειδήσεις από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

– Στις 11.00 αρχίζει το ταξίδι στην τέχνη και τον πολιτισμό, αφιερώματα, ειδικά θέματα, ξεφυλλίζουμε βιβλία και κλίνουμε εισιτήριο για κινηματογράφο, θέατρο και ταξίδια.

-Στις 12.00 αρχίζει η μουσική περιπλάνηση στα δημοτικά μας τραγούδια και στα περιβόλια της παράδοσης με συνοδοιπόρους τους πιστούς ακροατές.

Δελτία ειδήσεων από το Πρώτο Πρόγραμμα θα μεταδίδονται κάθε μία ώρα από τις 08.00 το πρωί και σύντομα τοπικά δελτία ειδήσεων στις 10.00 και 12.00.

-Στη 1.00 το μεσημέρι συνδεόμαστε με τον 102 FM και την εκπομπή «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 60’» με ανταποκρίσεις από τα 19 περιφερειακά ραδιόφωνα της ΕΡΤ.

-Την σκυτάλη στην ενημέρωση παίρνει στις 2.00 η Ραδιοεφημερίδα και το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας για να ακολουθήσουν στις 3.00 οι μουσικές από όλο τον κόσμο μέσα από το KOSMOS FM.

Ελληνική Ραδιοφωνία Τρίπολης στους 101,5 στα FM , στους 1305 στα ΑΜ και διαδικτυακά, αγαπημένη συνήθεια στη ραδιοφωνική ακρόαση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος