Λακωνία: Έκλεβαν λουόμενους σε παραθαλάσσιες περιοχές

Εξιχνιάστηκαν, μετά απο έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, δεκαέξι περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής, κυρίως σε οχήματα, σε παραθαλάσσιες περιοχές της Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν στη Σκάλα Λακωνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 27 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες διέρρηξαν αυτοκίνητο ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -105- ευρώ, και προσωπικά αντικείμενα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, εντόπισαν τους δράστες στη Σκάλα Λακωνίας και σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν τα ανωτέρω αφαιρεθέντα.

Απο την έρευνα προέκυψε ότι μεσα σε δύο μήνες είχαν διαπράξει επιπλέον – 14- περιπτώσεις κλοπών και -1- απόπειρα κλοπής σε οχήματα, που ήταν σταθμευμένα σε παραθαλάσσια σημεία, καθώς και -1- περίπτωση κλοπής τσάντας λουόμενου αλλοδαπού, αφαιρώντας συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -20.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε το όχημα τους ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από τo Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος