ertnews.gr

Ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο για Παναρκαδικό

29/08 08:36
Ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο για Παναρκαδικό

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Τρίπολη ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε του Παναρκαδικού με 0-1.

Ο αγώνας έδωσε την ευκαιρία στις δυο ομάδες να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σαγανά στο 43΄ ενώ ο Παναρκαδικός θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Τέλη Σαλαπάτα στο 45΄ αλλά η κεφαλιά του επιθετικού των «πράσινων» πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός έπεσε παρόλα αυτά η Αθηναική ομάδα κατάφερε να σκοράρει στο 77΄ όταν ο Κυριαζής βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ψυχογιό, μετά από βολέ του τερματοφύλακα, και με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στην εκπνοή του αγώνα ο Παναγιώτης Σαλαπάτας νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε κοντινό πλασέ.

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Χατζόπουλος, Αρώνης, Σταθουλόπουλος, Ραχίμ, Σαλαπάτας, Καδάς, Παπουτσής

Έπαιξαν οι: Μέλος, Π. Σαλαπάτας, Γκρόσιος, Μπίσιας, Ψυχογιός, Δήμος, Βουτσελάς, Ζήσης, Ζανέτου, Χουστουλάκης, Αρδάμης.

Άγιος Ιερόθεος: Ρουμπής, Πολίτης, Μανδήλης, Κωστούλας, Δάρας, Γούλας, Πανούσης, Καραμέρης, Σαγανάς, Θανόπουλος, Γκουτζούλας.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version