ertnews.gr

Ημερίδα στο Άργος για το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης

24/11 20:44
Ημερίδα στο Άργος για το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης

Η προοπτική τόνωσης του αγροτικού κόσμου, μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-202</strong>0, αναλύθηκε διεξοδικά σε εσπερίδα που διοργάνωσε στο Άργος, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.

Βασικός ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Χαράλαμπος Κασίμης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την αξιοποίηση του προγράμματος που έχει μια μεγάλη ΄΄γκάμα΄΄ δράσεων και παρεμβάσεων, με τελικό στόχο την ενίσχυση του αγροτικού πληθυσμού.

Ημερίδα στο Άργος για το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Τρίπολης, ο κ. Κασίμης ΄΄ το Υπουργείο έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης των αγροτών έτσι ώστε να γνωρίζουν πώς να αξιοποιήσουν και να επωφεληθούν από συγκεκριμένες δράσεις που αφορούν τις υποδομές, τις επενδύσεις , τη μεταποίηση, τους νέους αγρότες κλπ“.

Στην εκδήλωση, απηύθυναν χαιρετισμό, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αργολίδας, Σπύρος Αντωνόπουλος και του Επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος.

σύνταξη είδησης και φωτό:
Γιάννης Γαλανόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version