Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, τα γυρίσματα της δράσης: “Τα πιάτα της Επανάστασης”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μοριάς 21”, που υλοποιεί το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και η ΤΕΜΕΣ.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αναπτύσσεται για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και έχει στρατηγικούς εταίρους, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους της Πελοποννήσου.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, είχε μια σύντομη επικοινωνία, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Λαζάρου, όπου συνομίλησαν μεταξύ άλλων και για τη δυναμική των Πελοποννησιακών προϊόντων.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει υποβάλει πρόταση, μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, μέσα στην οποία, περιλαμβάνονται και γαστρονομικές δράσεις, επομένως, θα υπάρξει συνεργασία με το Ίδρυμα και τον σεφ ,στο άμεσο μέλλον.