ertnews.gr

Φυσικό αέριο Τρίπολης: Δέσμευση πήρε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος

18/05 22:16
Φυσικό αέριο Τρίπολης: Δέσμευση πήρε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος

Στ. Ζορμπαλάς

Με ανακοίνωσή του, ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, γνωστοποιεί, απάντηση που έλαβε σε ερώτηση που έθεσε στους αρμόδιους υπουργούς, για το θέμα της επέκτασης του φυσικού αερίου στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, που εξέδωσε το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής, ο υφυπουργός, κ, Θωμάς, στην απάντησή του, είπε τα εξής στον κ. Κωνσταντινόπουλο.

(…) Το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΔΕΔΑ δεν είχε ποτέ εγκριθεί ούτε και ήταν κατάλληλα προετοιμασμένο. Ήταν περισσότερο ένα ευχολόγιο συμμετοχής πόλεων, δικτύων και χρηματοδοτήσεων.

Ο Περιφερειάρχης έχει διαθέσει 20 εκ. για αυτό το έργο, για το οποίο τώρα έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να είναι έτοιμη η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ μέχρι τον Σεπτέμβριο

Η ΔΕΔΑ έχει δεσμευθεί να αναθεωρήσει το πρόγραμμά της το Σεπτέμβριο με βάση τις χρηματοδοτήσεις που προβλέπονται από το ΕΣΠΑ και να ολοκληρώσει το έργο σε δεκαοκτώ μήνες”.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, δηλώνει, ότι ο υπουργός, δεσμεύθηκε, ότι (…) Το δίκτυο φυσικού αερίου στην Τρίπολη πρόκειται να ενταχθεί σε χρηματοδότηση ως το Σεπτέμβριο και θα υλοποιηθεί εντός δεκαοκτώ μηνών.

Ο Αρκάς βουλευτής, γνωστοποιεί στην ηγεσία του υπουργείου, ότι θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, σχετικά με το έργο και θα επανέλθει εάν χρειαστεί.

Φυσικό αέριο Τρίπολης: Δέσμευση πήρε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version