Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ζητά άρση του μέτρου που αφορά τις δηλώσεις εργοδοτών για τα rapid test ανεμβολίαστων υπαλλήλων

Την άρση του μέτρου που έχει να κάνει με τη συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης των εργοδοτών για τα rapid test των ανεμβολίαστων εργαζομένων, ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας με επιστολή του στους υπουργούς Υγείας και Ανάπτυξης – Επενδύσεων.

Με αφορμή την επιστολή διαμαρτυρίας του συλλόγου καφέ – εστιατόρων Αρκαδίας και σε συνδυασμό με την ανακοίνωση των Αρκάδων φοροτεχνικών – λογιστών, που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις καταχωρήσεις των δηλώσεων των εργοδοτών για τα rapid test των ανεμβολίαστων υπαλλήλων, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ζητά να αρθεί το συγκεκριμένο μέτρο.

Προτείνει να αναληφθεί η ευθύνη της συμπλήρωσης της υπεύθυνης δήλωσης για τα τεστ από τους ίδιους τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους, γιατί όσο ισχύει ο νόμος ελλοχεύει ο κίνδυνος μεγάλων προστίμων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σύλλογος των λογιστών – φοροτεχνικών Αρκαδίας, λόγω φόρτου εργασίας, με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι αδυνατεί να εξυπηρετεί και αυτή την εργασία, με αποτέλεσμα, να προκύψει -ως αντίδραση- η επιστολή του συλλόγου των καφέ – εστιατόρων Αρκαδίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος