Είδαν χιόνι το πρωί οι Τριπολιτσιώτες

Χιόνι είδε, το πρωί της Τρίτης, 7 Φεβρουαρίου 2023, η πόλη της Τρίπολης. Το δεύτερο μέρος της κακοκαιρίας, έφερε λίγο χιόνι και μέσα στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Η πρωινή χιονόπτωση και χιονόστρωση, ήταν ήπιας μορφής και δεν υπήρξαν προβλήματα και απρόοπτα. Σε ορεινές περιοχές του δήμου της Τρίπολης, το χιόνι ήταν περισσότερο.

Τα μηχανήματα του δήμου της Τρίπολης, η Πολιτική Προστασία αυτού, αλλά και όλες οι δομές της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ανέλαβαν δράση, από αργά, χθες το βράδυ. Οι δρόμοι έμειναν ανοιχτοί, ενώ αντιμετωπίστηκε και η χιονόστρωση, στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Όλες οι σχολικές δομές του δήμου της Τρίπολης, έμειναν κλειστές, με πρωινή απόφαση του δημάρχου Κώστα Τζιούμη. Η πρωινή θερμοκρασία στην πόλη της Τρίπολης, ήταν αρνητική, όπως, βέβαια και στις γύρω κοινότητες. Ένα λεωφορείο που εγκλωβίστηκε στο δρόμο προς το Άστρος Κυνουρίας, γρήγορα απεγκλωβίστηκε.

Η κακοκαιρία στην Αρκαδία, θα συνεχιστεί. Το μεσημέρι, ίσως προκύψει και νέα χιονόπτωση στην πόλη της Τρίπολης, ενω απο αύριο Τετάρτη, θα κυριαρχήσει ο παγετός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος