ertnews.gr

Αιτήσεις για επιδότηση ενοικίου σε πυρόπληκτους της Λακωνίας

30/06 09:55
Αιτήσεις για επιδότηση ενοικίου σε πυρόπληκτους της Λακωνίας

Πυκνοί καπνοί αναδύονται πάνω από σπίτια, από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, από άγνωστη αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στο Φαρακλό Λακωνίας, στο βουνό πάνω από τη Νεάπολη Βοιών, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015. Ανεξέλεγκτα κινείται η πυρκαγιά στη Νεάπολη Λακωνίας.Το πύρινο μέτωπο έχει πλευρίσει από τα ανατολικά την Νεάπολη, ενώ μπήκε μέσα στο χωριό Άγιος Νικόλαος κι έφτασε έως τη θάλασσα, όπου ακόμα και με καϊκια απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι για να σωθούν. Νωρίτερα ένα αεροσκάφος καναντέρ έκανε αναγκαστική προσγείωση πάνω από το χωριό Φαρακλό. Οι δύο πιλότοι είναι καλά στην υγεία τους και δύο ασθενοφόρα με γιατρό από το κέντρο υγείας Νεάπολης μεταβαίνουν στο σημείο για να τους παραλάβουν. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, που αφορά την επιδότηση ενοικίου για κάλυψη δαπανών στέγασης, κατοίκων σε περιοχές που επλήγησαν απ’ την πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού στην Λακωνία. Πρόκειται για τη φωτιά που είχε ξεσπάσει από 17 έως 20 Ιουλίου 2015, στην Δημοτική Ενότητα Βοιών Λακωνίας.

Για τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι της επιδότησης ενοικίου θα πρέπει να ζητούν πληροφορίες στο Δήμο Μονεμβασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version