Δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Τρίπολης

Ούτε φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν οι παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος της Κυνουρίας, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Τρίπολης.

Υποστηρίζει, ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες απ’ τους όρους και τις προϋποθέσεις που τέθηκαν απ’ την πολιτεία, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης του νέου ιού και για το λόγο αυτό, δεν πρόκειται να λειτουργήσει η εγκατάσταση.

Ο δήμος Τρίπολης γνωστοποιεί ότι έπραξε όλα όσα έπρεπε και μπορούσε, πάνω στο θέμα, ωστόσο διαπίστωσε ότι κάποια πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν.

Έτσι, αποφασίστηκε να μην λειτουργήσει αυτή η δομή, αφού εξετάστηκαν όλα τα νέα δεδομένα.

Η ανακοίνωση του δήμου, καταλήγει ως εξής:

(…) Σε αυτή τη χρονική στιγμή κρίνουμε ότι πρέπει να διασφαλίσουμε το αγαθό της υγείας σε σχέση με τις παροχές και τα οφέλη από την κατασκήνωση προς τα παιδιά και τους γονείς αποκλείοντας την πιθανότητα να κληθούν να αντιμετωπίσουν δυσάρεστα περιστατικά.

Στην δύσκολη αυτή απόφασή μας για τη σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης που διαμόρφωσε η πανδημία, ζητούμε την κατανόηση όλων και ιδιαιτέρως των μικρών μας φίλων και σας καλούμε σε δράσεις με εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας και δραστηριότητες στο Δήμο μας, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων που μας υπαγορεύουν οι παρούσες συνθήκες όπως διαμορφώθηκαν από την πανδημία τόσο στη χώρα μας όσο και σε όλο τον κόσμο”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος