ertnews.gr

Aθλητικές ειδήσεις από την ΕΡΤ Τρίπολης

12/10 11:05
Aθλητικές ειδήσεις από την ΕΡΤ Τρίπολης

Φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα θα δώσει το Σάββατο η Σπάρτη. Το παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης και θα αρχίσει στις 4 μ.μ. Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ.

* Σήμερα στις 4 μ.μ., το παιχνίδι Παναχαική-Δόξα Μεγαλόπολης για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

* Συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης εν’ όψει του Σαββατιάτικου αγώνα της Τρίπολης με τον Πλατανιά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6.15 το απόγευμα.

* Το Σάββατο το απόγευμα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Αρκαδικού με τον Ηρακλή για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Κατηγορίας.

* Ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος στα Οινοποιεία της Νεμέας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, απ’ τις 11 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι.

* Στη Σκάλα Λακωνίας, θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος. Η επίσκεψη θα γίνει την Παρασκευή. Στις 7 το απόγευμα, θα μιλήσει στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

* Στις 30 Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί αγώνας διάπλου της διώρυγας Κορίνθου, με σανίδα και κουπί.

* Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε εάν ο Δήμος Ευρώτα Λακωνίας θα αναδειχθεί “πρωτεύουσα των Σπορ” για το 2017.

* Το 36ο Ράλι Σπριντ Κορίνθου θα διεξαχθεί στις 22 και στις 23 Οκτωβρίου.

* Ο Ποδηλατικός Σύλλογος της ΑΕΚ Τρίπολης και ο Μ.Τ.Β. Αρκαδίας, οργανώνουν αγώνα κατάβασης με ποδήλατα, την Κυριακή, απ’ τις 9 το πρωί στην Τρίπολη.

* Πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Χειμερινών Συλλόγων και οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Σ’ αυτήν, εκλέχθηκε και ο κ. Νίκος Γιαννούλης απ’ τον ΕΟΣ Τρίπολης.

* Ο Χρήστος Πολίτης απ’ την Τρίπολη, αναδείχθηκε 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης στην Καλαμάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version