Αρκαδία: Χαμηλή η εμβολιαστική κάλυψη για τη νόσο covid-19

Στις 11 Περιφερειακές Ενότητες με χαμηλά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης εντάσσεται η Αρκαδία, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο Covid-19.

Ο κ. Θεμιστοκλέους, ανακοίνωσε ότι στην Αρκαδία αναπτύσσονται στοχευμένες δράσεις σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς παράγοντες, προκειμένου να αυξηθούν οι εμβολιασμοί. Οι υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες που παρουσιάζουν επίσης χαμηλά ποσοστά είναι: Ηλεία, Ξάνθη, Πέλλα, Σέρρες, Φωκίδα, Δράμα, Δυτική Αττική, Πιερία, Κιλκίς και Ευρυτανία.

Ταυτόχρονα από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, έγινε γνωστό ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την έναρξη του προγράμματος με τους ιδιώτες επαγγελματίες υγείας για δυνατότητα εμβολιασμού με το εμβόλιο της Pfizer, δράση που αναπτύχθηκε για τους παιδιάτρους, αλλά μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ιδιώτης ανεξαρτήτου ειδικότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος