ertnews.gr

Άργος:Κεραία κινητής αναστατώνει το 3ο Δημοτικό σχολείο !

10/02 19:44
Άργος:Κεραία κινητής αναστατώνει το  3ο Δημοτικό σχολείο !

ANAΣΤΑΤΩΣΗ έχει προκαλέσει στο 3ο Δημοτικό σχολείο Άργους η πρόσφατη αποκάλυψη ότι σε απόσταση ..αναπνοής υπάρχει κεραία κινητής τηλεφωνίας!

Σήμερα το πρωί οι γονείς δεν επέτρεψαν στα παιδιά να μπουν στις τάξεις ,μάθημα δεν έγινε , κάτι που ίσως συμβεί και αύριο.
Πριν λίγα 24ωρα ο διευθυντής του σχολείου κ. Παν. Μουσταίρας είχε καλέσει για ενημέρωση τόσο τους γονείς , όσο βουλευτές και τη δημοτική αρχή προκειμένου να συντονιστούν οι όποιες ενέργειες.

Άργος:Κεραία κινητής αναστατώνει το  3ο Δημοτικό σχολείο !

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Τρίπολης η κ. Έφη Κούρου, ταμίας του συλλόγου γονέων του Γ Δημοτικού , τόνισε ότι “οι ενέργειες θα κλιμακωθούν καθώς ουδείς μπορεί να παίζει με την υγεία των παιδιών αλλά και των δασκάλων..».

Όπως έγινε γνωστό η κεραία υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια( !) στην σκεπή γειτονικής οικίας , είναι «καμουφλαρισμένη» και πρόσφατα έγινε αντιληπτό περί τίνος πρόκειται..

Απ την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του της οικίας επικαλείται το συμβόλαιο που έχει μα την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και λέει ότι όλα είναι νόμιμα.

Αύριο πρωί θα γίνει νέα συγκέντρωση γονέων ( παρουσία μάλλον και του δημάρχου Δημ. Καμπόσου) , έχει ανατεθεί σε δικηγόρο να κινηθεί νομικά ενώ το θέμα έφερε ήδη στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛΛ Ανδρέας Πουλάς..

Το θέμα ήρθε απόψε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου , με παρέμβαση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας (Αργολίδας) κ. Τάσου Γανώση και αποφασίστηκε αύριο ( Τρίτη πρωί) μηχανικοί της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος να έρθουν στο Άργος και να κάνουν αυτοψία .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version