ertnews.gr

Άργος: Ο Μίμης Δομάζος αποκαλύπτει…

01/05 11:31
Άργος: Ο  Μίμης Δομάζος αποκαλύπτει…

Η ιστορία της ποδοσφαιρικής ζωής του Μίμη Δομάζου ξετυλίγεται μέσα από το λεύκωμα ΄΄ Δομάζος, μυστικά και άλλες.. αποκαλύψεις ΄’, το οποίο παρουσιάστηκε στο Άργος.

Μια ζωή γεμάτη τίτλους, γκολ, στιγμές μοναδικές αλλά και τεράστια προσπάθεια στο δρόμο προς την κορυφή.
Μιλώντας στην εκδήλωση ο ΄΄ στρατηγός ΄΄ του ελληνικού ποδοσφαίρου ΄΄ξεδίπλωσε΄΄ το ..κουβάρι των αναμνήσεων και θύμισε στους παρευρισκόμενους εποχές μοναδικές για τον ΠΑΟ , την Εθνική Ελλάδας και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Άργος: Ο  Μίμης Δομάζος αποκαλύπτει…

Για μια εποχή τόσο διαφορετική , ιδιαίτερα όταν ο Μίμης Δομάζος ξεκίνησε στις αλάνες των Αμπελοκήπων , με την Άμυνα , για να φτάσει σε ένα τελικό Ευρώπης και στο Γουέμπλει.

Για τον Δομάζο και την ιστορία του μίλησε ο εκδότης του λευκώματος Άρης Ξηντάρας ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημ. Καμπόσος, και ο πρόεδρος του Πανναυπλιακού Γιώργος Ψυχογιός ο οποίος μάλιστα θυμήθηκε κι ένα φιλικό της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό ( δεκαετία 70) όταν τότε βρέθηκαν αντίπαλοι.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με ξεχωριστές στιγμές της ζωής του σπουδαίου ποδοσφαιριστή ενώ ο Μίμης Δομάζος υπέγραψε πολλά αντίτυπα βιβλίων και , φυσικά, δεν αρνήθηκε μια φωτογραφία με όσους του το ζήτησαν.

Φωτο: Γιάννης Γαλανόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version