ertnews.gr

Αργολίδα: οι αντίκες ….άντεξαν το ΄΄ γύρο της Πελοποννήσου΄΄

06/10 10:53
Αργολίδα:  οι   αντίκες  ….άντεξαν το ΄΄ γύρο της Πελοποννήσου΄΄

Έχουν τα …χρονάκια τους, είναι μιας άλλης εποχής, αλλά παραμένουν ΄΄κούκλες΄΄ και ελκυστικές….

Αντίκες-αυτοκίνητα που μας ταξιδεύουν στο χρόνο μετέτρεψαν το λιμάνι του Ναυπλίου σε ΄΄σαλόνι αυτοκινήτου΄΄ καθώς η Αργολική πρωτεύουσα ήταν η προτελευταίος σταθμός του ΄΄Γύρου της Πελοποννήσου΄΄.

Με ΄΄άρωμα΄΄ προπολεμικό αλλά και των επόμενων χρόνων δεκάδες αυτοκίνητα Ελλήνων και ξένων ( κυρίως Ιταλών ) παίρνουν μέρος στη μεγάλη βόλτα στην Πελοπόννησο, περνώντας από πανέμορφα και ιστορικά μέρη, ορεινά και παραλιακά.

Αργολίδα:  οι   αντίκες  ….άντεξαν το ΄΄ γύρο της Πελοποννήσου΄΄

Όπως λέει στην ΕΡΤ Τρίπολης ο κ. Γιάννης Καράμπελας , εκπρόσωπος του Αργολικού Συλλόγου Οχημάτων Εποχής ΄΄ τα πληρώματα των αυτοκινήτων , ειδικά οι αλλοδαποί, είναι εντυπωσιασμένα από τα μέρη που πέρασαν όσο και από τη διοργάνωση στην οποία συνεργάζονται πολλές λέσχες αυτοκινήτων, δήμοι , ενώ χορηγός προβολής είναι η ΕΡΤ.

Η συντήρηση μιας αντίκας δεν είναι τόσο δαπανηρή, κυρίως απαιτεί μεράκι και αγάπη για το αυτοκίνητο ΄΄ μας λέει ο κ. Καράμπελας που δηλώνει αισιόδοξος ότι το φθινόπωρο του 2019 οι συμμετοχές θα είναι ακόμη περισσότερες.

Σήμερα οι οδηγοί βρίσκονται στο Άργος ( τελευταίος σταθμός του ΄΄Γύρου΄΄ ) και αύριο στην Αθήνα είναι η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Φωτο Γιάννης Γαλανόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version