Αποδυναμώθηκε το Α.Τ. Ερμιονίδας – Αποχώρησαν οι πέντε αστυνομικοί

Αναφορά κατέθεσε στον Υπουργό Προστασίας του πολίτη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, σχετικά με την ανάγκη να ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Ο βουλευτής υποστηρίζει στην αναφορά του ότι “στην Ερμιονίδα, το θέμα της ασφάλειας των κατοίκων αλλά και των πολλών επισκεπτών, αφού η επισκεψιμότητα της περιοχής δεν περιορίζεται στους καλοκαιρινούς μήνες, εξακολουθεί να απασχολεί ιδιαίτερα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοί διατηρούν περιουσίες στην περιοχή και η ανησυχία τόσο αυτών όσο και των μόνιμων κατοίκων, είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού η Αστυνομική δύναμη δεν επαρκεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διαμορφωμένης κατάστασης.

Το τελευταίο διάστημα, το Αστυνομική Τμήμα έχει αποδυναμωθεί ακόμη περισσότερο, αφού οι αποσπάσεις που έγιναν πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου τελείωσαν και οι αποσπασθέντες πέντε αστυνομικοί επιστρέφουν στις μονάδες τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αύξηση των υπηρετούντων αστυνομικών στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας θεωρείται απολύτως αναγκαία, καθ’ όσον οι ανάγκες της συγκεκριμένης περιοχής είναι πολύ μεγάλες”.

Στην αναφορά του ο κ. Γκιόλας επισυνάπτει την με αρ. πρωτ. 7303/21-9-2022 δημοσιευμένη επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος