ertnews.gr

Άναμμα δένδρου στην Τρίπολη χωρίς εξωτερική συναυλία – Εκδήλωση στο Μαλλιαροπούλειο για εμβολιασμένους

30/11 13:55
Άναμμα δένδρου στην Τρίπολη χωρίς εξωτερική συναυλία – Εκδήλωση στο Μαλλιαροπούλειο για εμβολιασμένους

Στ. Ζορμπαλάς

Χωρίς συναυλία έγινε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Τρίπολη, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Αυτό γνωστοποίησε, σε διαδικτυακή συνομιλία που είχε με τον κόσμο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

“Δεν θα κάνουμε συναυλία για το άναμμα του δένδρου, διότι θα υπάρχει συνωστισμός σε ανοιχτό χώρο, χωρίς να μπορεί να γίνει έλεγχος σε εμβολιασμένους και μη. Θα γίνει μία εκδήλωση μέσα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο μόνο για εμβολιασμένους”, δήλωσε ο δήμαρχος.

Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις και στον στολισμό του δήμου Τρίπολης, ενόψει των εορτών, ο Κώστας Τζιούμης, τόνισε τα εξής:

“Ο στολισμός στο τρενάκι και με νέες δράσεις θα συνεχιστεί, ώστε να μεταφέρουμε το κέντρο προς την Πλατεία Άρεως και το πάρκο και να διατηρήσουμε τα υπόλοιπα σημεία. Στην πλατεία΄Άρεως θα έχουμε περισσότερα παιχνίδια, παγοδρόμιο, αλλά και στο πάρκο με το τρένο. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον στολισμό. Τις επόμενες ημέρες θα ενταθεί. Θα μπουν και τα δένδρα όταν επιτραπεί από το Δασαρχείο. Ο στολισμός φέτος θα επεκταθεί σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Όλα αυτά θα γίνουν, εκτός εάν υπάρχουν αποφάσεις της Πολιτείας που θα αλλάξουν τα πράγματα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version