Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη

“Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη συνοδεύτηκε από πλήθος σχολίων και δημοσιευμάτων από επώνυμους, πολίτες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το εξαιρετικά αυξημένο κόστος αυτής, το οποίο θα επωμιστούν οι Έλληνες φορολογούμενοι”, αναφέρει δελτίο τύπου του Συντονιστικού Οργάνωσης Μελών Δυτικού Τομέα Δήμου Τρίπολης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων: “Το κόστος αυτό αποτελεί μια πρόκληση κατά την περίοδο που το εισόδημα των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων βάλλεται από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τη χώρα η πανδημία και η αποτυχημένη διαχείριση της… Ας μην ξεχνάμε, την επίσκεψη του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τρίπολη, προκειμένου να υποστηρίξει την εκτεταμένη αναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την οργανωμένη και κατευθυνόμενη αντίδραση που υπέστη από ορισμένους φορείς και ομάδες κατά την επίσκεψη αυτή. Ας συγκριθεί αυτή η επίσκεψη με τη σημερινή, η οποία αν και φέρνει τις συνέπειες μιας δυσμενούς πολιτικής για τον τόπο και τους εργαζόμενους και δεν έχει όπως φάνηκε την παραμικρή αποδοχή τους και όμως υποστηρίζεται πολιτικά από κέντρα συμφερόντων που εξυπηρετούνται από την πολιτική αυτή”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ