Τρίπολη: Παράσταση διαμαρτυρίας απ’ την ΠΑΣΥ στην Εφορία

Παράσταση διαμαρτυρίας οργάνωσε σήμερα το πρωί στην Τρίπολη και στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία, η γραμματεία της ΠΑΣΥ Αρκαδίας.

Με αφορμή τα πιθανά μέτρα που πρόκειται να έρθουν, εκπρόσωποι αγροτών και κτηνοτρόφων, βρέθηκαν στο κτίριο της Εφορίας και οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Τοποθέτησαν αεροπανό στα μπαλκόνια της ΔΟΥ, ενώ συνάντησαν και τον Προιστάμενο της ΔΟΥ, όπου και του επέδωσαν έγγραφο με τα παράπονά τους και τα αιτήματά τους.
Ο Προιστάμενος άκουσε τις αιτιάσεις τους και ανέλαβε να προωθήσει το κείμενο προς τους ανωτέρους του. Τα μέλη της ΠΑΣΥ, παρέμειναν κάτω στην είσοδο της Εφορίας για λίγη ώρα και αποχώρησαν ήρεμα απ’ το χώρο.
Σε δηλώσεις τους τόνισαν: ” Διεκδικούμε φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων, αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 30.000 ευρώ, προσαυξημένο με 5.000 ευρώ για κάθε παιδί, προοδευτική φορολόγηση στο επιπλέον εισόδημα για τους μεγαλοαγρότες και τους επιχειρηματίες στο 45% και κατάργηση των λογιστικών βιβλίων για τους μικρούς αγρότες, με τζίρο έως 40.000 ευρώ. Εμείς θα οργανώσουμε την πάλη μας και θα ετοιμάσουμε νέες κινητοποιήσεις που δεν θα έχουν αυτή τη φορά σχέση με κλείσιμο δρόμων”.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος