Τρίπολη: ” Δεν συμφωνούμε με τις κινήσεις του ΤΕΙ Καλαμάτας” λέει ο Αραχωβίτης

‘’ Στόχος της διοίκησης του ΤΕΙ Καλαμάτας είναι να υποβαθμίσει το παράρτημα της Σπάρτης, ώστε να ενσωματωθεί αυτό σταδιακά, στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του ‘’προβληματικού’’ σχεδίου ‘’Αθηνά’’. Το Υπουργείο Παιδείας δεν συμφωνεί με αυτές τις κινήσεις της διοίκησης του ΤΕΙ Καλαμάτας, ούτε έχει πρόθεση για κάτι τέτοιο. Το ίδιο και εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλη η τοπική κοινωνία’’.

Αυτό δήλωσε σήμερα το πρωί, απ’ την συχνότητα της ΕΡΤ Τρίπολης (101,5 f.m.), ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταύρος Αραχωβίτης, παίρνοντας θέση, με αφορμή την αναταραχή που προέκυψε με την αφαίρεση των εργαστηρίων απ’ το φετινό πρόγραμμα σπουδών του ΤΕΙ Σπάρτης.
Και συνέχισε ο τέως βουλευτής: ‘’ Η διοίκηση του ΤΕΙ Καλαμάτας προχώρησε σε μονομερή ενέργεια που έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα και τα ‘’θέλω΄’’ της Λακωνίας. Εμείς, είμαστε όλοι ενωμένοι πάνω στο ζήτημα αυτό και θα προσπαθήσουμε να υπάρξει ανάκληση της απόφασης που παίρνει τα εργαστήρια απ’ τη Σπάρτη.
Το ΤΕΙ Σπάρτης θα παραμείνει σε λειτουργία, θα το προστατέψουμε, θα το στηρίξουμε και είμαστε απέναντι σ’ όλα αυτά τα σχέδια που κάποιοι αναμοχλεύουν και πάλι’’. Αξίζει εδώ να τονιστεί, ότι έγινε για το θέμα σχετική σύσκεψη στο Διοικητήριο της Λακωνίας, ενώ θα υπάρξουν και άλλες πρόσθετες παρεμβάσεις, απ’ τη στιγμή που οριστικοποιηθούν οι τελικές προθέσεις των καθηγητών και της διοίκησης του Ιδρύματος.

πηγή φωτό :lakoniapress.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος