Τίτλοι Περιφέρειας 30-5-2019 (audio)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Ρόδος

Στο Εκλογοδικείο, για την ακύρωση του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή», προσφεύγει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Η «Ελληνική Αυγή» μετείχε στις εκλογές με ψηφοδέλτια μεγαλύτερα του επιτρεπόμενου μεγέθους.

Ηράκλειο

Παραδόθηκαν χθες και οι τελευταίοι σάκοι με το εκλογικό υλικό στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, και το αργότερο μέχρι αύριο θα γίνει η ανακήρυξη για τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών σε έξι δήμους του νομού.

Χανιά

Στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε χθες το βράδυ και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα ένας 59χρονος Αυστριακός, θύμα επίθεσης τεσσάρων ατόμων που, μεθυσμένοι, φέρονταν προκλητικά στους πολίτες στη Σπλάντζια. Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα στην περιοχή της Σούδας.

Πάτρα

Έξι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση με φωτοβολίδες και πέτρες από οπαδούς κατά τη λήξη του αγώνα Όμιλος Νεοχωρίου-Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου.

Καβάλα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου διοργανώνει εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία με δωρεάν σπειρομέτρηση στις 10 αύριο το πρωί.

Ιωάννινα

Στην Πρέβεζα, κοπάδια σαρδέλες και φρίσσες βγήκαν στη στεριά, χωρίς το φαινόμενο να αποτελεί έκπληξη για τους ντόπιους κατοίκους, όχι, όμως, και για τους επισκέπτες. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αναφέρουν αλιείς της περιοχής, μεγάλα ψάρια κυνηγούν τις σαρδέλες, που, για να γλιτώσουν, βγαίνουν από το νερό.

Πύργος

Την Αρχαία Ολυμπία επισκέφθηκε η πρέσβειρα της Σλοβακίας μαζί με μέλη της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Τρίπολη

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Leonardo Da Vinci» οργανώνουν οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 31 Μαΐου στο Βουλευτικό και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου.

Κοζάνη

Μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ανακυκλώνω πλαστικό-παίζω μουσική», διοργανώνουν το 1ο και το 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο, απόψε στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Μαθητές και καθηγητές θα παίξουν μουσική, με ήχους που προέρχονται από αυτοσχέδια μουσικά όργανα, κατασκευασμένα από πλαστικό.

Κέρκυρα

Σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση θα παρουσιαστεί η Δεύτερη Λατινική Λειτουργία του Νικόλαου Χαλικιόπουλου Μάντζαρου, συνθέτη του εθνικού ύμνου, στη διάλεξη-συναυλία του Ιονίου Πανεπιστημίου που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης στον ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ