Τίτλοι Περιφέρειας 30-4-2018 (audio)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Πάτρα

Κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, ο 28χρονος ο οποίος χθες το βράδυ αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού συνοδού.

Ρόδος

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 14χρονος από την Κω που τραυματίστηκε από κροτίδα το βράδυ της Ανάστασης. Ο 14χρονος τραυματίστηκε, όταν η κροτίδα που κρατούσε, έσκασε στο χέρι του.

Τρίπολη

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ καλούν τους αργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους να λάβουν μαζικά μέρος στον αυριανό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Τρίκαλα

Δύο συγκεντρώσεις στα Τρίκαλα για τον αυριανό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς. Στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία από σωματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και την ίδια ώρα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου από το ΚΚΕ (μ-λ).

Ηράκλειο

Με τρεις ξεχωριστές συγκεντρώσεις θα τιμήσουν τα εργατικά σωματεία και οι συνδικαλιστικοί φορείς στο Ηράκλειο, αύριο, την Εργατική Πρωτομαγιά. Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ στις 10 το ΠΑΜΕ θα βρεθεί στην πλατεία Ελευθερίας και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο άγαλμα Βενιζέλου.

Χανιά

Αίσιο τέλος είχε χθες το βράδυ η περιπέτεια πέντε Βρετανών περιπατητών που έχασαν τον προσανατολισμό τους ενώ επιχειρούσαν να διασχίσουν το Πρασιανό Φαράγγι στο Ρέθυμνο.

Κοζάνη

Ξεκινά η διαδικασία δημοπράτησης της δεύτερης φάσης των έργων του οικισμού της νέας Ποντοκώμης, μετά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών που έγιναν από τον Δήμο Κοζάνης.

Καβάλα

Υποτονική ήταν η αγοραστική κίνηση τη Μεγάλη Εβδομάδα στην αγορά της Καβάλας -με εξαίρεση το Μεγάλο Σάββατο.

Ιωάννινα

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου θα γίνουν αύριο τα εγκαίνια του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων.

Πύργος

Η συναυλία νεανικής συμφωνικής ορχήστρας «άνοιξε» στην Ηλεία τις εκδηλώσεις του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Βόλος

Η 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων θα φιλοξενηθεί στον Βόλο, από την Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 5 Μαΐου. Θα συμμετέχουν 1.300 έφηβοι από όλες τις πόλεις της Ελλάδος -αναμένεται να είναι η πολυπληθέστερη συνάντηση στην ιστορία διεξαγωγής της.

Λάρισα

Τα «Πασχαλιόγορτα» αναβιώνουν σήμερα στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς. Γυναίκες και άντρες στήνουν χορό σε ξεχωριστές σειρές, και τραγουδούν χωρίς συνοδεία μουσικής.

Ορεστιάδα

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη ο αγώνας «Via Egnatia Run». Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν να τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο αγώνα των 21 χιλιομέτρων, στον Λαϊκό αγώνα-Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μέτρων, και στους αγώνες 800 μέτρων παιδιών και ατόμων με αναπηρία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ