Τίτλοι Περιφέρειας 29-5-2019 (audio)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Πύργος

Νεκρός 15χρονος τα μεσάνυχτα στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας, όταν το ποδήλατο που οδηγούσε παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο -σε περιοχή όπου επικρατούσε πλήρες σκοτάδι.

Ρόδος

51 πρόσφυγες διασώθηκαν το τελευταίο 48ωρο σε Σύμη και Κω από το Λιμενικό Σώμα. Μετά από καταδίωξη συνελήφθη ο ένας διακινητής.

Κέρκυρα

Εντύπωση προκαλεί η δυστοκία ανάρτησης της σταυροδοσίας στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, ενώ, σύμφωνα με τον υπεύθυνο εκλογών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, υπήρξαν δικαστικοί αντιπρόσωποι που κατέθεσαν τα πρακτικά με καθυστέρηση δύο ημερών.

Κοζάνη

Τη στήριξη των ορυχείων λιγνίτη που λειτουργούν στον δήμο Σερβίων και κινδυνεύουν με κλείσιμο ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, ο πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Κομοτηνή

Περιστατικό αρπαγής και εκβίασης αλλοδαπών εξιχνιάστηκε στη Ροδόπη. Συνελήφθηκαν τέσσερις αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Χανιά

Δύο Γερμανοί τουρίστες που επέβαιναν σε δίκυκλο τραυματίστηκαν το πρωί στην οδό Κων/νου Μητσοτάκη στα Χανιά, στο ύψος του Αγίου Ματθαίου. Η Γερμανίδα οδηγός του σκούτερ, που έπεσε στο πλάι του οδοστρώματος, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Ηράκλειο

Συνάντηση ομάδας ειδικών επιστημόνων από 12 χώρες, με θέμα την έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της αναπτυξιακής δυσπλασίας του ισχίου, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο και το Σάββατο στο Ηράκλειο.

Καβάλα

Ορίστηκε η Διοικούσα Επιτροπή στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Καβάλας, ενώ 1.375 νέοι φοιτητές θα είναι οι νεοεισαχθέντες τον Σεπτέμβριο στο νέο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Πάτρα

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στην περιοχή της Παραλίας Πατρών. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τρίπολη

Μετά από αγώνα τριών χρόνων αδειοδοτήθηκε το καταδυτικό πάρκο στον Τυρό Κυνουρίας Αρκαδίας. Είναι το πρώτο στη χώρα που οριοθετήθηκε στα 1.704 τετραγωνικά χιλιόμετρα στον όρμο Τυρού.

Λάρισα

Η Δέσποινα Μπαμπουκλή, μαθήτρια του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας , απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία παιδιών Δ΄ Δημοτικού, σε διαγωνισμό ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Ιωάννινα

200 μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Ηπείρου παρουσιάζουν θεατρικά δρώμενα για το «κοινό ταξίδι» των ανθρώπων στον πλανήτη Γη, στα Γιάννενα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ