Τίτλοι Περιφέρειας 20-5-2019 (audio)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Ηράκλειο

Ένας 16χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία χθες το απόγευμα στο σπίτι του στο Ηράκλειο. Ο 16χρονος προσπάθησε να αλλάξει τη λάμπα του φωτιστικού στο δωμάτιό του, όταν κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα και έπεσε νεκρός.

Χανιά

Στη σύλληψη του πατριού και της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών προχώρησαν οι αρχές στα Χανιά, μετά την αποκάλυψη ότι τα παιδιά κακοποιούνταν συστηματικά. Η υπόθεση των δυο παιδιών αποκαλύφθηκε το Σάββατο, όταν το κορίτσι, που είναι μαθήτρια Γυμνασίου, κατάφερε να διαφύγει και να μιλήσει σε καθηγήτριά της, η οποία ειδοποίησε τις αρχές.

Πάτρα

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου απολύονται οι εργαζόμενοι στα Κοιμητήρια της Πάτρας. Την Τρίτη θα συζητηθεί η έφεση ανάκλησης της απόφασης.

Ιωάννινα

Οκτώ υποψήφιοι διεκδικούν την Περιφέρεια Ηπείρου. Εννέα συνδυασμοί μετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Ιωαννίνων. Εκατοντάδες υποψήφιοι στους 18 Δήμους της Ηπείρου.

Φλώρινα

Με το σύνθημα «Επίθεση στη ζωή… τέρμα στην εξάρτηση» πραγματοποιήθηκε χθες ο φιλικός αγώνα μεταξύ της ομάδας του ΚΕΘΕΑ και του ΠΑΣ Φλώρινας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου.

Τρίκαλα

Μαθητές του 13ου Δημοτικού σχολείου Ριζαριού στα Τρίκαλα βράβευσαν χθες τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ζωγραφιά τους είχε αποσπάσει προς διετίας το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό της UNESCO, και τα ΕΛΤΑ αποφάσισαν να την εκδώσουν σε γραμματόσημο.

Λάρισα

Την κατασκευή ταμιευτήρα νερού στην ιστορική κοινότητα Αμπελακίων από τον οποίο θα αρδεύονται 5.000 στρέμματα του Δήμου Τεμπών, δρομολογεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ρόδος

Σε μια προβληματική βάνα που δεν άφηνε το νερό να περάσει οφειλόταν η πολύωρη διακοπή νερού στην Ιξιά και την Ιαλυσό, όπου βρίσκονται και τα πολλά ξενοδοχεία. Το πρόβλημα λύθηκε, αφού αντικαταστάθηκε η βάνα, και από χθες το πρωί οι κάτοικοι έχουν ξανά νερό.

Καβάλα

«Επιτήδειοι» «χτύπησαν» εκτεταμένα στην Καβάλα. Δεκάδες είναι τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, για άγνωστο ο οποίος προσποιούμενος τον γιατρό ζητούσε χρήματα για να εγχειρίσει το παιδί τους.

Τρίπολη

Τρία άτομα συνελήφθησαν από την λιμενική αρχή Ναυπλίου, επειδή έκλεψαν 645 κιλά τσιπούρες από ιχθυοτροφείο της περιοχής.

Κοζάνη

Στη 13η θέση, από τις συνολικά 89 προτάσεις πόλεων, αξιολογήθηκε η κοινή πρόταση Δήμου Κοζάνης και Εμπορικού Συλλόγου, για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου».

Κέρκυρα

Με λαμπρότητα, και επίκεντρο την Κέρκυρα, θα πραγματοποιηθούν αύριο οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 155η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο γενικός γραμματέας Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ηλίας Ξανθάκος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ