Τίτλοι Περιφέρειας 2-5-2019 (audio)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Ρόδος

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 14χρονος από την Κέφαλο της Κω, που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε από κροτίδα, όταν αυτή έσκασε στα χέρια του.

Χανιά

Δύο νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός της σφοδρής σύγκρουσης μεταξύ ενός αυτοκινήτου και δύο μηχανών μεγάλου κυβισμού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο Πλατάνι.

Πάτρα

Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός ο οποίος φρουρούσε τον 28χρονο που αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου την Τρίτη του Πάσχα. Ο εισαγγελέας ζήτησε την άμεση διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Ζάκυνθος

Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου συνδιοργανώνει με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων σύσκεψη την Κυριακή, στις 7.30 το βράδυ, για τα σοβαρά ζητήματα στον χώρο του τουρισμού στο νησί, με έμφαση στην εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης στα ξενοδοχεία.

Ηράκλειο

Στην παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με εγκαύματα στο πρόσωπο ένα παιδί 13 χρόνων. Ο ανήλικος και η παρέα του έπαιζαν με παιδικά αθύρματα και οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να φουντώσει η φωτιά και να τραυματιστεί.

Τρίπολη

Η καθιερωμένη γιορτή νεολαίας προς τιμή του πρωτοπόρου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, 17χρονου, Ματθαίου Πόταγα πραγματοποιείται στη Βυτίνα Αρκαδίας.

Ιωάννινα

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων, όπου ήδη έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών, με σκοπό τα Γιάννενα να κατακτήσουν μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, στον τομέα της ανακύκλωσης.

Λάρισα

Πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Αισθητικό Άλσος της Λάρισας η 4η Οικογιορτή, που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες. Η φετινή Οικογιορτή έχει ως κεντρικό θέμα «Φροντίζω το Περιβάλλον. Επανάχρηση-Μεταποίηση-Ανακύκλωση-Μείωση».

Κοζάνη

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η υπογραφή της συμφωνίας για την εξαγωγή του κρόκου Κοζάνης στην κινεζική αγορά, ως φαρμακευτικού προϊόντος. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κίνα.

Πύργος

Εκστρατεία για να στηριχτεί η οικογένεια του 5χρονου από τα Μακρίσια της Ηλείας που αντιμετωπίζει σπάνια πολυσύνθετη ασθένεια και βρίσκεται σε νοσοκομείο της Ιταλίας ξεκίνησαν η κοινότητα και οι φορείς της περιοχής.

Κομοτηνή

Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις για τα 99 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό. Σήμερα το πρωί έγινε η έναρξη του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, και στις 7.30 απόψε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των «Ελευθερίων».

Καβάλα

Πανελλήνιοι αγώνες εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ ξεκίνησαν χθες στην Ελευθερούπολη, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ