Τίτλοι Περιφέρειας 17-7-2019 (audio)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

ΠΑΤΡΑ
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίας Λαύρας στην Αιγιάλεια για την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στους δρόμους από τη συσσώρευση των σκουπιδιών.

ΚΟΖΑΝΗ
Σταματούν με εντολή του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή, οι εργασίες κατασκευής διοδίων στην περιοχή Μπάρας –Ξηρολίμνης-Καλαμιάς, μετά την συνάντηση που είχαν για την επανεξέταση του θέματος με τον Υπουργό, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Βοϊου

ΡΟΔΟΣ
Τις συνεχείς και πολύωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, καταγγέλουν οι κάτοικοι της Κατταβιάς.Ο πρόεδρος της κοινότητας σε επιστολή του διαμαρτύρεται αναφέροντας πως «την προηγούμενη Κυριακή και για πέντε ολόκληρες ώρες, η περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα. Οι κάτοικοι ζητούν μια γραμμή εξπρές από το εργοστάσιο για την οποία δεσμεύτηκε η επιχείρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Παράταση έως τις 30 Αυούστου δόθηκε στην προθεσμία υποβολής προσφορών για την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση 2 σταθμών μετατροπής και ενός υποσταθμού στα βόρεια του νομού Ηρακλείου, για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Αττικής.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Κινήσεις και πρωτοβουλίες πολιτών από την Ήπειρο, το Ιόνιο και τη Βορειοδυτική Ελλάδα, με κοινή τους διακήρυξη ζητούν να τερματιστεί το πρόγραμμα ερευνών για τον εντοπισμό και την εξόρυξη υδρογονανθράκων. Ταυτόχρονα ζητούν την υιοθέτηση πολιτικών για την έγκαιρη απεξάρτηση της οικονομίας από τα ορυκτά καύσιμα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά, 2 ημεδαποί, για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και φωτοβολίδων, αλλά και για οπλοκατοχή, καθώς, και ένας ακόμα ημεδαπός, για απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.

ΒΟΛΟΣ
Από θαύμα σώθηκε ένα 3χρονο κοριτσάκι, όταν συρόμενη σιδερένια πόρτα παιδικής χαράς στους Αργοναύτες το καταπλάκωσε. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Νοσοκομείο του Βόλου και ευτυχώς γι αυτό και την οικογένειά του είχε άγιο.

ΤΡΙΠΟΛΗ
Δύο θαλάσσιες χελώνες του είδους καρέτα – καρέτα εντοπίστηκαν νεκρές σε παραλίες της Κορινθίας και της Αργολίδας. Έφεραν χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο. Για τα συμβάντα ενημερώθηκαν οι Λιμενικές αρχές.

ΡΟΔΟΠΗ
Γιορτή σαρδέλας συνοδευόμενη από παραδοσιακό λαϊκό γλέντι διοργανώνει αύριο στις εννέα το βράδυ στην πλατεία Ιμέρου ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Ιμέρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ