Τίτλοι Περιφέρειας 15-5-2019 (audio)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Πύργος

Με τέσσερις νέους σεισμογράφους αναμένεται να ενισχυθεί η περιοχή της Ανδραβίδας, στην οποία οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι λόγω των αλλεπάλληλων σεισμικών δονήσεων.

Ιωάννινα

Στην Ηγουμενίτσα εγκαταστάθηκαν τηλεμετρικοί σταθμοί καταγραφής υδρολογικών δεδομένων. Σκοπός είναι η διαχείριση του πλημμυρικού κινδύνου στην πόλη.

Ζάκυνθος

Η Επιτροπή Ειρήνης Ζακύνθου διοργανώνει την Κυριακή, στις 7 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου, εκδήλωση με θέμα, «Αλληλεγγύη στα παιδιά και στον λαό της Παλαιστίνης».

Ρόδος

Η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας, καθώς και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συμπεριλαμβάνονται στις σοβαρότερες και πιο επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις τον Απρίλιο στο νότιο Αιγαίο.

Κοζάνη

Διήμερη επίσκεψη στις μαρτυρικές κοινότητες Μεσοβούνου-Πύργων και Ερμακιάς Εορδαίας πραγματοποιούν από αύριο μέλη του Ελληνογερμανικού Συλλόγου «Διάλογος», ενώ σήμερα αναχώρησαν για την πατρίδα τους οι Γερμανοί μαθητές και καθηγητές οι οποίοι, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος, επισκέφτηκαν μαρτυρικούς τόπους και διδάχτηκαν την ιστορία του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Τρίπολη

Το 6ο φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Μολάους.

Καβάλα

14 γαλάζιες σημαίες ανακοινώθηκαν για Καβάλα και Θάσο. Δυσαρέσκεια για την απουσία φέτος της αστικής ακτής της Καβάλας, Καλαμίτσας.

Ηράκλειο

Τις 115 έφθασαν φέτος οι βραβευμένες παραλίες της Κρήτης. Την πρωτιά κατέλαβε η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου με 37 γαλάζιες σημαίες, ακολουθούν τα Χανιά με 35, το Ηράκλειο με 26 και το Ρέθυμνο με 17 σημαίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ