ertnews.gr

Στην Παναχαϊκή η Mαριώτα Αγγελοπούλου

« Χαρούμενη που γύρισα στην Πάτρα» δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας
13/09 14:14
Στην Παναχαϊκή η Mαριώτα Αγγελοπούλου

Στην γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της Παναχαϊκής θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η Μαριώτα Αγγελοπούλου.Η Κύπρια, αλλά γεννημένη στην Πάτρα, Μαριώτα Αγγελοπούλου με παρτενέρ την Μανωλίνα  Κωνσταντίνου κατέκτησαν το ασημένιο Στην Παναχαϊκή η Mαριώτα Αγγελοπούλουμετάλλιο στο beach volley στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας.

Η Μαριώτα Αγγελόπουλου μάλιστα ήταν η σημαιοφόρος της Κύπρου στην τελετή λήξης των Αγώνων  και μπροστά στους δικούς της πέτυχε  μια τόσο σημαντική διάκριση για τη χώρα της.

Αγωνίστηκε -εκτός από την εθνική ομάδα beach volley της Κύπρου- με την γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, της ΑΕΛ, του Ηρακλή Κηφισιάς και της Ανόρθωσης Κύπρου. Είναι απόφοιτος Νομικής του Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Η πρωταθλήτρια του Beach Volley  μίλησε στην εκπομπή «Αθλητικό Μαγκαζίνο»  της ΕΡΤ Πάτρας  για το μετάλλιο στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες , την Παναχαϊκή , την συμπαίκτρια της, Μανωλίνα Κωνσταντίνου , αλλά  και το πολύ φιλόδοξο εγχείρημα που αφορά τη νέα Ακαδημία beach volley στην Πάτρα υπό την εποπτεία της.

https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2019/09/ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.-Μ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.-Ε.-ΜΑΡΑΓΚΟΥ.-ΕΡΤ.-ΠΑΤΡΑΣ.-13-09-2019.mp3?_=1

Ειρήνη Μαραγκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version