ertnews.gr

Το 5o wake up festival στην Κοίμηση

05/08 21:18
Το 5o  wake up festival στην Κοίμηση

Για 5η συνεχόμενη χρονιά  διοργανώνεται το wake up festival , στις 6,7 και 8 Αυγούστου στο προαύλιο του Γυμνασίου της Κοίμησης Σερρών.

Την πρώτη μέρα, Τρίτη 6 Αυγούστου,  το  φεστιβάλ ανοίγει στις 8 το βράδυ,  το πενταμελές νεοσύστατο Σερραϊκό σχήμα marmelada που κινείται σε funk ,soul, και fusion ενίοτε χώρους, χωρίς να αποκλείει το pop rock στοιχείο των 70’s και 80’s.

Αποτελείται από τους:

Σάκης Σλιάκας vocals guitar

Σάκης Κηπουρός drums vocals

Χρήστος Χαρίσκος guitar vocals

Γιάννης Πιριντζής keyboards

Κώστας Στοϊκούδης bass

Ακολουθούν οι Sleeping Bugs, ενα ροκ συγκρότημα έξι φίλων με Experimental, Alternative και Indie Rock κομμάτια !

Στη συνέχεια στην σκηνή θα ανέβει  η  χορευτική ομάδα Los Mangaleros -Σύλλογος Φίλων Λατινοαμερικάνικης και Ελληνικής Κουλτούρας οι οποίοι θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους σε ΛατινοΑμερικάνικα μέρη, μέσα απο την μουσική και τον χορό τους.

Η συνέχεια ανήκει σ τους The Kustoms ένα Rockabilly σχήμα που αποτελείται από μουσικούς που συμμετέχουν σε διαφορετικές και καταξιωμένες μπάντες της ευρύτερης Rock ‘n’ Roll σκηνής στην Ελλάδα.

Τέλος την βραδιά θα κλείσουν οι Koza Mostra ένα ελληνικό μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε απο τον Ηλία Κόζα στις αρχές του 2012 και Συνδυάζει την ροκ με την παραδοσιακή μουσική.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, οι  “Δρομολάγνοι”  θα παίξουν παραδοσιακά τραγούδια.

Αμέσως μετά  θα ακολουθήσει μια επίδειξη μόδας με τίτλο “Tradernity” η οποία συνδυάζει το παλιό με το καινούριο και το παραδοσιακό με το πρωτοποριακό.  Δύο σπουδάστριες σχεδίου μόδας Κωνσταντίνα Βεργίδη

Παντελίνα Μάρκου θα  παρουσιάσουν δύο μικρές κολεξιόν με έμπνευση τις Ελληνικές παραδοσιακές στολές και τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Αμέσως μετά  στη σκηνή θα ανέβουν οι ” Γης Μαδιάμ” ένα 5μελές αμιγώς γυναικείο συγκρότημα, που υποστηρίζει το ελληνικό δημοτικό τραγούδι, αλλά και σύγχρονες συνθέσεις αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών.

Τέλος την βραδιά θα κλείσει η Banda Entopica μια τετραμελής μπάντα με παραδοσιακό και μοντέρνο βαλκανικό ήχο.

Την  Πέμπτη 8 Αυγούστου , στις 8 το βράδυ,  ανοίγουν  την βραδιά οι The Coreys ενα punk rock alternative συγκρότημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Δεύτεροι  στη σκηνή ανεβαίνουν οι  ” 24 ΓΡΑΔΑ” , μια επταμελή μπάντα από την Πτολεμαΐδα που συνδυάζει διάφορα ετερόκλιτα μουσικά όργανα μεταξύ τους δίνοντας έτσι έναν πολύ ξεχωριστό ήχο.

Τέλος το Wake Up Festival 2019 θα κλείσουν οι Μέμφις με μέλη των Psycho choke, Vain velocity, Less than Human και Νatvre’s όλοι έμπειροι στο χώρο του ακραίου μέταλ που απο το 2012 συμφωνήσανε να πειραματηστούν σε post και extreme alternative rock ήχους σε συνδυασμό με ελληνικό στίχο.

Πλέον, μέσα στις νέες παροχές συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα ελεύθερου camping! Συγκεκριμένα, υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για κατασκήνωση με τουαλέτες , ντουζιέρες και σκιά στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού το οποίο περιβάλλεται από δέντρα.

Είσοδος Ελεύθερη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version