Θ. Ζιώγας: Χάλκινο στους Βαλκανικούς στην Κωνσταντινούπολη για το «λιοντάρι» από τη Νιγρίτα

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Θοδωρής Ζιώγας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ20 που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο αθλητής του Βισάλτη Νιγρίτας και του Πασχάλη Γκουγκούδη κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της σφυροβολίας με επίδοση 74,46 βελτιώνοντας  τρεις φορές το ατομικό του ρεκόρ. Στον ίδιο τελικό ο Ορέστης Ντουσάκης με 78,06 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Θ. Ζιώγας: Χάλκινο στους Βαλκανικούς στην Κωνσταντινούπολη για το «λιοντάρι» από τη Νιγρίτα

Ο Θοδωρής Ζιώγας μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από αυτή την διάκριση.  Σίγουρα θα ήθελα να ρίξω ακόμα πιο μακριά παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος με το νέο ατομικό ρεκόρ που έκανα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Πασχάλη Γκουγκούδη που είναι δίπλα μου πάντα και την οικογένεια μου που με στηρίζουν σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνω! Συνεχίζουμε δυνατά για το Πανελλήνιο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Λίγο μετά τον θρίαμβο του αθλητή του ο προπονητής του Πασχάλης Γκουγκούδης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Ο Θοδωρής έκανε έναν φοβερό και παλικαρίσιο αγώνα βελτιώνοντας τρεις φορές το ατομικό του ρεκόρ. Έκανε μια από τις καλύτερες επιδόσεις σε Ευρώπη και κόσμο για φέτος. Συνεχίζουμε δυναμικά για το πανελλήνιο και το πανευρωπαϊκό που είναι για μέσα Ιουλίου και είναι ο μεγάλος  στόχος της χρόνιας. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την διάκριση και ακόμα πιο περήφανος που έγινε μέσα στην Τουρκία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος