ertnews.gr

Σπύρος Μάμαλης στην ΕΡΤ: Πώς βίωσα τον κορονοϊό

08/04 12:08
Σπύρος Μάμαλης στην ΕΡΤ: Πώς βίωσα τον κορονοϊό

Τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό μετέφερε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Σερραίος Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης, ο οποίος πήρε εξιτήριο μετά από 15 ημέρες σε θάλαμο απομόνωσης του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Τέλη Μαρτίου ο κ. Μάμαλης ο οποίος επέστρεψε από ταξίδι στις ΗΠΑ και έθεσε τον εαυτό του σε καραντίνα (δεν είχε επιβληθεί ακόμη η 14ημερη καραντίνα), άρχισε να εκδηλώνει συμπτώματα όπως υψηλός πυρετός και έντονος βήχας,  ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ και αρχικά νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Σερρών όπου το τέστ έδειξε πως είναι θετικός στον κορονοϊό και διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Βαθιά συγκινημένος περιέγραψε τη δύσκολη και πολυήμερη μάχη με τον ιό, τη πορεία των συμπτωμάτων, τη διακύμανση της υγείας του μέρα με τη μέρα, αλλά και τη σπουδαία  συμβολή και προσφορά των γιατρών και νοσηλευτών καθώς και όλου του προσωπικού κατά τη διάρκεια της παραμονής του, για τους οποίους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του.  Ο ίδιος παραμένει στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας πιστά τη διαδικασία που απαιτείται και αναμένεται τις ημέρες του Πάσχα να ανταμώσει με την οικογένειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version