Σέρρες: Την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου γιόρτασε η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών

Παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχου, Ασημάκη Χριστοδουλίδη γιορτάστηκε σήμερα στις Σέρρες η «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Ο εορτασμός περιλάμβανε την τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών από τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, όπου αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε δεξίωση.

Σέρρες: Την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου γιόρτασε η Αστυνομική Διεύθυνση ΣερρώνΣτην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών εκκλησιαστικών, πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και οργανισμών, απόστρατοι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία, επισημαίνει η ΕΛΑΣ.  Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της αστυνομίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος