ertnews.gr

Σέρρες: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του ΕΒΕΣ

27/11 13:42
Σέρρες: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του ΕΒΕΣ

Στην τελική ευθεία για την κάλπη μπαίνουν οι υποψήφιοι που διεκδικούν μία θέση στη νέα διοίκηση του ΕΒΕΣ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν 1-3 Δεκεμβρίου και το αξίωμα του Προέδρου διεκδικούν ο απερχόμενος Πρόεδρος Χρήστος Μέγκλας και ο Βασίλης Καλαϊτζίδης.
Με κεντρικό σύνθημα “για ένα Επιμελητήριο ισχυρό, ωφέλιμο, δυνατό”
τους 114 υποψηφίους του συνδυασμού, αλλά και το όραμα και τους στόχους του προγράμματός του για τη νέα επιμελητηριακή χρονιά 2018-2021 παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής ο επικεφαλής της επιμελητηριακής κίνησης “Ανάπτυξη Ν. Σερρών” Χρήστος Μέγκλας.Σέρρες: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του ΕΒΕΣΜιλώντας στους υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού, έκανε λόγο για ένα “ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, κοστολογημένο, με ακριβές χρονοδιάγραμμα  και με πλήρη πρόσβαση σε χρηματοδότηση”. Στου βασικούς άξονες του προγράμματος περιλαμβάνονται: η συνέχιση των διεκδικήσεων και προτάσεων για την ΕΒΖ, για τον Τουρισμό, την Παιδεία, την Αγροτική Οικονομία και τη Βιομηχανοποίηση. Έμφαση επίσης δόθηκε στη δημιουργία επενδυτικών αναπτυξιακών έργων, στην καθιέρωση ενός ελκυστικότερου επενδυτικού περιβάλλοντος, στη δημιουργία νέων πρότυπων δομών και υπηρεσιών, αλλά και στη δυναμική προβολή του Σερραϊκού επιχειρείν, μέσα από δράσεις εξωστρέφειας.

Στο ίδιο προεκλογικό πλαίσιο, συνάντηση με τους υποψηφίους του πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο επικεφαλής του συνδυασμού “Επιμελείς Σέρρες” Βασίλης Καλαϊτζίδης. Κατά τη διάρκειά της, ο υποψήφιος Πρόεδρος μετέφερε μήνυμα νίκης, ενώ ενημέρωσε τα μέλη του συνδυασμού για τις αλλεπάλληλες συναντήσεις και επαφές που είχε στην πόλη και την Π.Ε. Σερρών το προηγούμενο χρονικό διάστημα.«Άπαντες αναγνωρίζουν τον αγνό και ποιοτικό μας αγώνα, υιοθετούν τις προγραμματικές μας θέσεις και γενικώς η ανταπόκριση που εισπράττουμε από τους επαγγελματίες  είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική», τόνισε από το βήμα ο επικεφαλής της παράταξης, Βασίλης Καλαϊτζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version