ertnews.gr

Σέρρες: Πρεμιέρα με 4-1 για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

15/05 21:08
Σέρρες: Πρεμιέρα με 4-1 για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ εθνική ο Απόλλων Παραλιμνίου.

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Σερρών νίκησε στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος με το εμφατικό σκορ  4-1 την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Δράμας, Δόξα Πετρούσας.

Σέρρες: Πρεμιέρα με 4-1 για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου
Οι αρχηγοί με τους Διαιτητές του αγώνα

Πρόσωπο του αγώνα ο Θόδωρος Αγγελακάς που σημείωσε χατ-τρικ σημειώνοντας τρία εξαιρετικά γκολ (ο αρχηγός του Παραλιμνίου έφτασε τα 44 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και μπαράζ ανόδου!). Ένα γκολ πέτυχε ο Λάζαρος Ρούμπος με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Τα γκολ:

13ο  Από τα δεξιά, έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ ο Θόδωρος Αγγελακάς αιφνιδίασε τον 15χρονο τερματοφύλακα Στόικο κι άνοιξε το σκορ (1-0).

22ο  Ο Αγγελακάς έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, μπήκε μόνος του στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το (2-0).

Η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αγγελακά.

45ο Χατ-τρικ του Αγγελακά που με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω απ’ την περιοχή  έστειλε τη μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του  Στόικου που απλά παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας(3-0).

48ο Μετά από σέντρα του Τσουλχά από τα αριστερά ο Λάζαρος Ρούμπος  με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το 4-0.

82ο Μετά από  πάσα του Κερασίδη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων,  ο Γιώργος Γεωργιάδης με ωραίο πλασέ πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

Ο 39χρονος Σωτήρης Κωνσταντινίδης ( ο γιατρός) με τον Κώστα Τριανταφύλλου

Απόλλων Παραλιμνίου (Ν. Κουζουτζίδης): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης(56ο  Κωνσταντινίδης), Τάκας, Κωφοκώτσιος(68ο  Κουτζαβασίλης), Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας, Ρούμπος Γρ., Τσουλχάς, Αγγελακάς(72ο  Στεφανίδης), Ρούμπος Λ.

Δόξα Πετρούσας (Χ. Τσιακίρης): Στόικος, Ξενίδης, Καραγιαννίδης(46ο  Τσάντας), Γιαννίκης, Κότιος, Παπαδόπουλος, Μιχαλάκης, Άρμεν(46ο  Κίρτσής), Γεωργιάδης, Κερασίδης, Ασλανίδης(68ο  Ζεδαμάνης)

Διαιτητές: Δραγάτης, Κελάζογλου, Χριστάκογλου(Χαλκιδικής)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου: Α.Ο.Καρδίας-Μακεδονικός: 1-2

Την επόμενη Τετάρτη ο Απόλλων Παραλιμνίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Μακεδονικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version