Σέρρες: Νέα διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Σερρών σε 150 οικογένειες

Σε διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και ιδιαίτερα ειδών διατροφής και ειδών υγιεινής, προχωρά ο Δήμος Σερρών ενισχύοντας 150 οικογένειες, που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, λόγω της πανδημίας.

Η διανομή των προϊόντων θα διεξαχθεί στους δικαιούχους στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Βενιζέλου 139, την Δευτέρα 31 Μαΐου και την Τρίτη 1 Ιουνίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Είχε προηγηθεί πρόσκληση που ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου στις 27-1-2021 με το οποίο προσήλθαν οι δημότες στο γραφείο 124 της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και υπέβαλαν αιτήσεις. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την επεξεργασία των αιτήσεων από την αρμόδια επιτροπή.
Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά και κατά την παραλαβή των προϊόντων πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας, στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως. Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος