ertnews.gr

Σέρρες: «Μάτια» του ΠΑΟΚ στο Νομό Σερρών

02/06 09:44
Σέρρες: «Μάτια» του ΠΑΟΚ στο Νομό Σερρών

Περίπου 100 παιδιά συμμετείχαν στο 5ο καμπ προεπιλογής ταλέντων για το Νομό Σερρών που πραγματοποιήθηκε στο Χριστός.

Το καμπ διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Νίκη Χριστός», η οποία είναι μέλος του δικτύου PAOK FOOTBALL PRINTS. Οι επιλογές παικτών έγιναν από τους σκάουτερ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κώστα Μαλιούφα, Κώστα Λαγωνίδη και Στέφανο Μπορμπόκη. Τα περίπου 100 παιδιά που πήραν μέρος στο καμπ ήταν από ακαδημίες από ολόκληρο το Νομό, από Σέρρες, Ηράκλεια, Σιδηρόκαστρο, Βυρώνεια, Δραβήσκο, Ροδόπολη κ.α.

Σέρρες: «Μάτια» του ΠΑΟΚ στο Νομό ΣερρώνΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει στο Χριστός προπονητικό κέντρο τη νέα χρονιά. Ο Σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει δημιουργήσει προπονητικά κέντρα ποδοσφαιριστών ηλικίας 8 έως 12 ετών, σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Προπονητικά κέντρα λειτουργούν σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Ηράκλειο, κ.α. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μέσα από την διαδικασία του καμπ σε μια συγκεκριμένη περιοχή υπό την επίβλεψη και οργάνωση της συνεργαζόμενης ομάδας του δικτύου Football Prints, θα επιλέγονται συνολικά 20-30 παιδιά. Θα προπονούνται στο εκάστοτε προπονητικό κέντρο τέσσερις φορές το μήνα από τον προπονητή της συνεργαζόμενης ακαδημίας και υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη ηλικία.

Το τμήμα σκάουτιγκ των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ θα επισκέπτεται μία φορά το μήνα κάθε προπονητικό κέντρο (ανά δύο μήνες στις πόλεις που απέχουν 300χλμ. και άνω), ώστε να επιβλέπει την εξέλιξη των παιδιών. Και όχι μόνο.

Σ΄ αυτές τις επισκέψεις θα υπάρχουν συνθήκες προπόνησης αντίστοιχες μ’ αυτές της Θεσσαλονίκης, δηλαδή θα ακολουθείται το πρόγραμμα προπόνησης που εφαρμόζουν οι προπονητές του ΠΑΟΚ  στα Τμήματα Υποδομής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version