Σέρρες: Εθελοντές καθάρισαν την πόλη στέλνοντας το δικό τους μήνυμα

Εθελοντική δράση καθαρισμού της πόλης πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Σερρών στέλνοντας μήνυμα συνεργασίας για μία πιο καθαρή πόλη στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021.

Η δράση «Καθαρά πάρκα-καθαροί δρόμοι» υλοποιήθηκε με τη συνδρομή των εθελοντικών ομάδων «save your hood» και «active green solution» και την υποστήριξη των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας του Δήμου Σερρών στην οδό Κων. Καραμανλή.

Σέρρες: Εθελοντές καθάρισαν την πόλη στέλνοντας το δικό τους μήνυμα

Το σήμα έναρξης της δράσης έδωσε μπροστά στο Δημαρχείο Σερρών ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης παρουσία των Αντιδημάρχων Καθαριότητας Παναγιώτη Καρακολίδη και Πρασίνου Γιάννη Τουρτούρα.

Ο κ. Χρυσάφης ευχαρίστησε τους εθελοντές και τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία σημειώνοντας: «Με τη σημερινή δράση στέλνουμε το μήνυμα ότι μέσα από τη συνεργασία όλων των μελών της κοινωνίας μπορούμε να έχουμε μία πιο καθαρή και όμορφη πόλη. Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας για τη φροντίδα και τον σεβασμό των δημόσιων και δημοτικών χώρων και να αναδείξουμε την αξία του εθελοντισμού. Ως Δήμος Σερρών στηρίζουμε με κάθε τρόπο το αξιόλογο έργο των εθελοντικών ομάδων του τόπου μας για την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης και την προστασία του περιβάλλοντος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος