Σέρρες: Διεθνείς αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη του Πεθελινού

Περισσότεροι από 140 αθλητές από 14 ομίλους της Ελλάδας και της Κύπρου θα πάρουν μέρος στους Διεθνείς αγώνες κωπηλασίας «Κύπελλο Δήμου Εμμανουήλ Παππά» που διοργανώνουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο κωπηλατοδρόμιο της λίμνης του Πεθελινού ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ», με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Σέρρες: Διεθνείς αγώνες κωπηλασίας στη λίμνη του ΠεθελινούΣτους αγώνες θα πάρουν μέρος κωπηλάτες όλων των κατηγοριών, αρχαρίων και πρωταθλητών, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 16 διαφορετικά αγωνίσματα υψηλού συναγωνισμού.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από ώρα 09.30΄ έως 14.00 στο κωπηλατοδρόμιο της Λίμνης του Πεθελινού.

Ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ» καλεί όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας, να χαρούν τους αγώνες και να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια ανάπτυξης της κωπηλασίας στο νομό Σερρών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος