Σέρρες: 307 ποδήλατα – 307 χαμόγελα – Παράδοση ποδηλάτων από την ΚΕΔΗΣ στα παιδιά των ΚΔΑΠ

Με πλατιά χαμόγελα και παρά την έντονη βροχόπτωση ολοκληρώθηκε η τμηματική παράδοση των 307 ποδηλάτων στα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.). Ασυγκράτητα τα μικρά παιδιά παρέλαβαν τα ποδήλατά τους και μάλιστα δεν ήταν λίγα εκείνα που επιχείρησαν μια μικρή ποδηλατάδα παρά τη βροχή.

Σέρρες: 307 ποδήλατα – 307 χαμόγελα – Παράδοση ποδηλάτων από την ΚΕΔΗΣ στα παιδιά των ΚΔΑΠ
Στο κατάστημα ποδηλάτων βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης και η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη- Τσοχατζίδη . Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σερρών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών που παραλαμβάνουν τα ποδήλατά τους φωτίζουν την καρδιά μας και την πιο βροχερή ημέρα. Η παράδοση των 307 ποδηλάτων στα παιδιά των ΚΔΑΠ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. είναι μια όμορφη γιορτή, η οποία ολοκληρώνεται. Η προσπάθειά μας , όμως, για τη μεταμόρφωση των Σερρών σε ποδηλατούπολη μέσω της επέκτασης και ενοποίησης των ποδηλατοδρόμων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Εύχομαι να είναι καλοτάξιδα τα ποδήλατα και στα παιδιά καλές βόλτες και ωραίες ορθοπεταλιές! Ανυπομονούμε να απολαύσουμε σύντομα, όλοι μαζί μια μεγάλη ποδηλατάδα!».
Σέρρες: 307 ποδήλατα – 307 χαμόγελα – Παράδοση ποδηλάτων από την ΚΕΔΗΣ στα παιδιά των ΚΔΑΠ
Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχή διαδικασία τονίζοντας «Εμείς συνεχίζουμε και θέτουμε νέους στόχους με γνώμονα την ευχάριστη, δημιουργική και εποικοδομητική απασχόληση των παιδιών μας στα ΚΔΑΠ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. του Δήμου Σερρών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος