Πανσερραϊκός: Τα «λιοντάρια» νίκησαν 2-1 τον Ηρακλή και προκρίθηκαν στο κύπελλο

Με γκολ του Κολομβιανού Κορέα Ριβάλντο Μπαρμπόσα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός νίκησε 2-1 τον Ηρακλή και προκρίθηκε στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Τα «λιοντάρια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 67ο με τον Μιχάλη Μπαστακό να αξιοποιεί σέντρα του Παναγού και με κεφαλιά να κάνει το 0-1. Οι Σερραίοι απάντησαν δύο λεπτά αργότερα με τον Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-1. Το «χρυσό» γκολ για τον Πανσερραϊκό πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Ριβάλντο που με έναν «κεραυνό» διαμόρφωσε το τελικό 2-1 δίνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στους «κόκκινους».

Πανσερραϊκός: Τα «λιοντάρια» νίκησαν 2-1 τον Ηρακλή και προκρίθηκαν στο κύπελλοΟι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, ο Ηρακλής στο 52ο με σουτ του Νίκου Μασούρα και ο Πανσερραϊκός στο 61ο με τον Χαϊνταρά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Ζέρης, Φουάσης, Γιανναράκης (72ο  Κασμερίδης), Δημητρίου, Σοφιανός (60ο  Χαϊνταρά), Κρητικός, Έππας (72ο  Καραμπέρης), Ανάκογλου, Κανίς, Ριβάλντο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαστεριανός Μ., Παπαδόπουλος, Μασούρας (72ο  Κάκκο), Τότσκα (76ο  Ματίας Τομάς), Βιτίνιο, Μπαστακός.

Πανσερραϊκός: Τα «λιοντάρια» νίκησαν 2-1 τον Ηρακλή και προκρίθηκαν στο κύπελλοΠρόβλημα με τα δελτία πέντε ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού παρουσιάστηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με αποτέλεσμα αυτός να ξεκινήσει με 15 λεπτά καθυστέρηση και με τον Ζεράρ Σαραγόσα να αναγκάζεται να τους αφήνει εκτός αποστολής. Όπως διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι της διοίκησης το θέμα των δελτίων είναι τυπικό και θα λυθεί τις επόμενες μέρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος