ertnews.gr

Πανσερραϊκός: Λουκέτο σε μια ιστορία

25/04 20:46
Πανσερραϊκός: Λουκέτο σε μια ιστορία

Μια ήττα καταδικαστική για την παραμονή του στην κατηγορία γνώρισε ο Πανσερραϊκός που έχασε σήμερα στην έδρα του με σκορ 2-1 από τον Αιγινιακό για την 28η αγωνιστική της Football league.

Ένας Πανσερραϊκός που έδειξε σημάδια διάλυσης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με εικόνες πρωτόγνωρες για την 54χρονη ιστορία του συλλόγου. Μόνο η εικόνα της εξωτερικής πόρτας των γραφείων της ΠΑΕ που εδώ και μέρες είναι κλειστή (με ένα χαρτάκι εταιρίας κούριερ να αναζητά από την αρχή της εβδομάδας κάποιον παραλήπτη) και με τη συνέντευξη τύπου να καθυστερεί για να βρεθεί ένα κλειδί, μαρτυρά την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Ή για να λέμε την αλήθεια στην τραγική κατάσταση που κάποιοι οδήγησαν αυτή την ιστορική ομάδα. Σίγουρα, πρέπει να δημοσιοποιηθούνε σύντομα τα ονόματα των υπευθύνων αυτής της τραγωδίας για να μάθουν οι Σερραίοι ποιοι τους στέρησαν το συναίσθημα, ποιοι κατέστρεψαν έναν σύλλογο που το 2015 όταν δημιουργήθηκε η νέα ΠΑΕ (και αν δεν υπήρχε ο Λευτέρης Ανδρέου δεν θα γινόταν ΠΑΕ) δεν είχε ούτε χρέη, ούτε υποχρεώσεις και δεν είχε τον Πέτρο Θεοδωρίδη που όπως τον κατηγορούσαν κάποιοι (το έχουν μετανιώσει) είχε το μυαλό του στα… λεφτά και δεν άκουγε τους Σερραίους συνεργάτες του. Πλέον, όλοι του δίνουν δίκαιο και τον αναπολούν. Όπως αναπολούν και τον Σπύρο Κούτλα που μέχρι και μαύρα πανό έβαλαν όταν αποφάσισε να αλλάξει προπονητή. Το ερώτημα των φιλάθλων είναι, θα βρεθεί άλλος Κούτλας; άλλος Θεοδωρίδης; Βέβαια, πρέπει πρώτα να βγούνε στην επιφάνεια και τα χρέη της ΠΑΕ (δεν έχουν πληρωθεί ΙΚΑ και εφορία από τον Δεκέμβριο) και το θέμα του Στέβιτς (που ειδικά εδώ πρέπει να βρεθούν οι υπεύθυνοι που το δημιούργησαν) εξακολουθεί να υπάρχει και απειλεί να γίνει ταφόπλακα για το σύλλογο.

Πανσερραϊκός: Λουκέτο σε μια ιστορίαΠού είναι ο κόσμος;

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του Πανσερραϊκού ο κόσμος και πάλι απουσίαζε. Ζήτημα, αν κόπηκαν 90 εισιτήρια ενώ οι φωτογραφίες από τις εξέδρες προκαλούν θλίψη, δείχνουν όμως ότι κάποιος ή κάποιοι έδιωξαν αυτόν τον κόσμο. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Πανσερραϊκός, που τις προηγούμενες  δεκαετίες έκοβε πάνω από 10.000 εισιτήρια, μετά το 2013 έγινε ο Πανσερραϊκός των λίγων. Μιας μικρής ομάδας κι όχι ο Πανσερραϊκός όλων των Σερραίων. Άλλωστε το ότι ενώ η ομάδα είχε τα διαρκείας με τιμή 20 ευρώ, είχε άδειες τις εξέδρες, αυτό τα λέει όλα.

Παραίτηση Χαραλαμπίδη

Το χρονικό ενός προαγγελθέντος διαζυγίου επιβεβαιώθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να αποχωρεί από την ομάδα. Ο Καστοριανός προπονητής το ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου. Αναλυτικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είπε:    «Όπως είχα πει σε δικούς μου ανθρώπους, σήμερα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο του Πανσερραϊκού. Με τη συνείδησή μου είμαι πολύ ήσυχος, γιατί έδωσα πάρα πολλά στην ομάδα και δούλεψα πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω πράγματα συγκεκριμένα, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να κρατηθεί η ομάδα σε ένα επίπεδο, αλλά δεν μπορώ μόνος μου να το κάνω αυτό. Γι’ αυτό αποχωρώ από την ομάδα. Είναι κρίμα για τον Πανσερραϊκό να περνάει αυτά τα προβλήματα και αγωνιστικά η ομάδα να είναι στις τελευταίες θέσεις. Είναι μεγάλη ομάδα ο Πανσερραϊκός. Εύχομαι να βρει λύσεις και να σηκωθεί πάλι ψηλά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για τον Πανσερραϊκό, αλλά θέλετε τα προβλήματα, θέλετε ανικανότητα γιατί πιστεύω ότι κάνει καλό παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να κάνει γκολ, τρώει εύκολα γκολ και δεν μπορεί να πάρει βαθμούς. Στην Καρδίτσα χάσαμε πόσες ευκαιρίες και με μισή ευκαιρία μας έκαναν γκολ. Σήμερα πάλι χάσαμε 10 ευκαιρίες και με 1,5 ευκαιρία ο Αιγινιακός μας κέρδισε. Εντάξει που θα πάει αυτό. Και να θα δείτε στα παιχνίδια η ομάδα έχει πλάνο, έχει κυκλοφορία αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε γκολ». Για το αν θα τον ακολουθήσουν και παίκτες: «Ήδη δύο παίκτες στα αποδυτήρια με χαιρέτησαν. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει μέλλον στην ομάδα». Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών οι παίκτες που αποχωρούν είναι οι Λάζαρος Ορφανίδης και Άντριαν Ρούντοβιτς (με μηδέν συμμετοχές).

Αναλαμβάνει ο Πέτρος Στοΐλας;

Όσο για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Απόστολου Χαραλαμπίδη το πιο πιθανό είναι η ομάδα να συνεχίσει με τον Πέτρο Στοΐλα,  αλλά το ερώτημα είναι ποιος θα τον… προσλάβει και θα τον αναβαθμίσει από βοηθό σε πρώτο προπονητή. Ο Δημήτρης Χειρίδης που από τις αρχές του έτους σταμάτησε να χρηματοδοτεί το σύλλογο; Ο πρόεδρος Αντώνης Βούρτσης που εδώ και καιρό απουσιάζει από τις Σέρρες; Ή οι μέτοχοι της ΠΑΕ; Πάντως ο Σερραίος προπονητής είναι κοινής αποδοχής και όλοι εκτιμούν ότι ενώ θα μπορούσε να είναι τώρα συνεργάτης του Σωτήρη Αντωνίου στη Σούπερ Λιγκ ήρθε να βοηθήσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Αθ. Χατζηπαντελής: «Δίπλα στην ομάδα»

Ένας από τους ανθρώπους που έδωσαν ένα χρηματικό ποσό στην προσπάθεια που κάνουν οι παλαίμαχοι να συγκεντρώσουν χρήματα είναι και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών  Αθανάσιος Χατζηπαντελής που μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε: «Σαν Ε.Π.Σ. Σερρών θα είμαστε δίπλα στην μεγαλύτερη ομάδα του Νομού σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει».

Μαχαιριά από τον Σοφιάνη

Στο αγωνιστικό η ομάδα για μια ακόμη φορά δεν έπεισε ότι αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία. Με παίκτες επηρεασμένους από τα απίστευτα προβλήματα, με αδυναμία στο σκοράρισμα, με έλλειψη πάθους και διάθεσης, ίσως και με ανικανότητα όπως είπε για δεύτερο παιχνίδι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχασε για δεύτερη φορά φέτος από τον Αιγινιακό και είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

Πανσερραϊκός – Αιγινιακός 1-2 
ΣΚΟΡΕΡ: 89ο  Εν’ Νομό σουτ – 44ο  Πέριτς σουτ, 92ο  Σοφιάνης σουτ

Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (46ο  Κρητικός), Ποζατζίδης, Ρούσσος, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46ο  Στέβιτς), Ναζίμ (64ο  Δούμτσιος), Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Εν’Νομό.
Αιγινιακός (Νικολαϊδής): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Γκατζολάρι, Τοπαλίδης (35ο  Πέριτς), Σοφιάννης, Ζούρκος (75ο  Πολύζος), Τσολακίδης (82ο  Ανδρικόπουλος).

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version