ertnews.gr

Πανσερραϊκός: «Λευκή» ισοπαλία στο φιλικό με τον Αλμωπό

05/09 09:34
Πανσερραϊκός: «Λευκή» ισοπαλία στο φιλικό με τον Αλμωπό

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Στο τέταρτο φιλικό τους παιχνίδι οι «κόκκινοι» έμειναν για δεύτερη φορά στο μηδέν (όπως και σε αυτό με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου) κι έδειξαν ότι χρειάζονται δουλειά, την επιστροφή παικτών που για διάφορους λόγους σήμερα απουσίαζαν αλλά, όπως τόνισε ο Άγγελος Διγκόζης, και μεταγραφική ενίσχυση (κάτι που η διοίκηση είναι αποφασισμένη να το κάνει).

Πανσερραϊκός: «Λευκή» ισοπαλία στο φιλικό με τον Αλμωπό«Η ομάδα σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση, αυτό φαίνεται. Εμείς δουλεύουμε, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο από εκεί και πέρα τα φιλικά είναι παιχνίδια προετοιμασίας για να δούμε που έχει αδυναμίες η ομάδα και που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο» τόνισε με  δηλώσεις τους στην ΕΡΤ Σερρών ο 46χρονος τεχνικός που δεν είχε σήμερα στη διάθεση του τους δύο Αργεντινούς Χουάν Ματτέα και ο Ντάλα Κόστα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά και τον Μάικλ Ολαϊτάν που έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα.

«Η ομάδα σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση, αυτό φαίνεται» είπε ο Άγγελος Διγκόζης

Στα θετικά το ότι οι «κόκκινοι» έχουν ομοιογένεια  (οι εννέα από τους ένδεκα που ξεκίνησαν έπαιζαν πέρυσι) και το ότι δύσκολα δέχονται γκολ (το έδειξαν και στο παιχνίδι με τον Άρη), στα αρνητικά το ότι δημιουργούν λίγες ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη στο σημερινό παιχνίδι ήταν στο 52ο όταν μετά από σέντρα του Γερόλυμου, ο Δημήτρης Γκούρτσας από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε την προβολή αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας  έδιωξε σε κόρνερ ενώ αποτελεσματικά αντέδρασε σε σουτ των Κασμερίδη και Πέτρου.

Οι φιλοξενούμενοι με την απόδοση τους άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή τους Γιώργο Τυριακίδη που μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε. Είμαστε στην τέταρτη εβδομάδα, νομίζω σαν δεύτερο φιλικό με έναν δυνατό αντίπαλο που θα είμαστε λογικά στην ίδια κατηγορία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί είχαμε και αρκετές απουσίες και δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε αυτό το παιχνίδι όπως θα θέλαμε με κάποιους παίκτες».

Ο διαιτητής Ντίνος Σαφούρης (με βοηθούς Μαυρίδη και Χολάνη) με τους αρχηγούς των δύο ομάδων Γκούρτσα και Μένιο.

Μάλιστα ο Αλμωπος απείλησε σε δύο τρεις περιπτώσεις τους «κόκκινους», στο 11ο με σουτ του Ασλαμπάλογλου, στο 45ο με εκτέλεση φάουλ του Πέττα (εξαιρετική απόκρουση του Καβουσάκη) και στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ που ανάγκασε τον Γουναρίδη σε επέμβαση.

Οι ένδεκα με τους οποίους ξεκίνησε το παιχνίδι ο Άγγελος Διγκόζης ήταν: Καβουσάκης (τερματοφύλακας), Ζέρης (δεξί μπακ), Γερόλυμος (αριστερό μπακ), Καλί και Κασμερίδης (στόπερ), Όμο και Ψάλτης (αμυντικά χαφ), Κόντσι (ξεκίνησε δεξί εξτρέμ και στη συνέχεια στα αριστερά), Στεργίδης (ξεκίνησε αριστερό εξτρέμ και πήγε στα δεξιά), Τσιμίκας (επιτελικός μέσος) και Γκούρτσας (στην κορυφή της επίθεσης).

Ντεμπούτο στο παιχνίδι για τον Λυμπέρη Στεργίδη που με την απόδοση του άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του.

Οι αλλαγές:

Ο Γουναρίδης στο 46ο πήρε τη θέση του Καβουσάκη

Ο Πέτρου στο 55ο πήρε τη θέση του Κόντσι

Ο Παπαβασιλείου στο 55ο πήρε τη θέση του Τσιμίκα.

Ο Γιανναράκης στο 60ο πήρε τη θέση του Καλί

Ο Τριανταφύλλου στο 72ο πήρε τη θέση του Όμο

Ο 16χρονος Αλέξανδρος Μασκανάκης περνά στο παιχνίδι ακούγοντας τις οδηγίες του Γιάννη Γκιόκα

Ο Μασκανάκης στο 76ο πήρε τη θέση του Στεργίδη

Ο Τσάπαρης στο 79ο πήρε τη θέση του Γκούρτσα (ο Παπαβασιλείου πέρασε στην κορυφή της επίθεσης και ο Ζέρης το περιβραχιόνιο του αρχηγού).

Ο Μάικλ Ολαϊτάν έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα και σήμερα παρακολούθησε το παιχνίδι

Οι δύο Αργεντινοί Χουάν Ματέα και ο Ντάλα Κόστα δεν αγωνίστηκαν (ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών). Ο Μάικλ Ολαϊτάν πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στην Ελλάδα ενώ εκτός αποστολής ήταν και ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Πατσιαβούρας, Τριανταφυλλίδης, Ρογγότης, Μουτζούρης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Έππας, Γκέσιος, Αμαραντίδης, Μάνιος

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τις Σέρες αλλά και Σερραίοι (Μεντής, Σαϊνατούδης) στον Αλμωπό. Ο παλαίμαχος παίκτης και προπονητής του Πανσερραϊκού Γιάννης Τσίκος συνάντησε τον Νικολίτσα που συνεργάστηκαν στην Καρπερή.

Στον πάγκο ήταν οι: Καραγιαννίδης, Μαγγίζης, Νικολίτσας, Προκοπίου, Βενέτης, Μπαξεβάνος, Σαϊνατούδης, Ιωαννίδης.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Γιώργος Γεωργιάδης.

O Πατσιαβούρας δοκιμαζόταν μέχρι πριν από λίγες μέρες από τον Πανσερραϊκό αλλά σήμερα αγωνίστηκε με τον Αλμωπό Αριδαίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version