ertnews.gr

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Ήττα με… «κέρδη» για τα «λιοντάρια»

05/09 14:36
Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Ήττα με… «κέρδη» για τα «λιοντάρια»

Στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι της μέχρι τώρα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού έχασε στην Ελευθερούπολη με 90-49 από την τοπική ομάδα.

Μια φιλική ήττα στο… πρόγραμμα για τους «κόκκινους» που εκτός του ότι φάνηκαν επηρεασμένοι από τη χρονική περίοδο της προετοιμασίας που διανύουν, είχαν να αντιμετωπίσουν κι έναν ισχυρό αντίπαλο που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Α2 εθνική κατηγορία (δύο κατηγορίες ψηλότερα από τον Πανσερραϊκό) και ενισχύθηκε σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στα φιλικά παιχνίδια για τη Σερραϊκή ομάδα που… «έσπασε το ρόδι» στο πρώτο φιλικό κερδίζοντας εκτός έδρας τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη Β εθνική.

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Ήττα με… «κέρδη» για τα «λιοντάρια»Για το φιλικό στην Ελευθερούπολη, όπου ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι αγωνίστηκε χωρίς τους Ηλία Τράκα, Δημήτρη Χατζηανδρέου και Στέλιο Χορτομάρη, ο προπονητής Φώτης Κοκολιός είπε:  «Στο παιχνίδι αυτό δεν είχαμε τη φρεσκάδα και την ταχύτητα, τόσο στην κίνηση όσο και στη σκέψη για να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Επηρεασμένοι σίγουρα, από τη χρονική περίοδο της προετοιμασίας που διανύουμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε σύμφωνα με τις αρχές μας, έχοντας να αντιμετωπίσουμε και τα πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας της αντίπαλης ομάδας από τα 6,75! Όπως και να έχει, ήταν ένα πολύ καλό φιλικό και συνεχίζουμε!»

 Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:00 στο ΔΑΚ Σερρών στο πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι του τον  Γ.Σ. Σερρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version