ertnews.gr

Ίκαροι: Στο… παρά πέντε νέος αντίπαλος στην πρεμιέρα

04/10 20:06
Ίκαροι: Στο… παρά πέντε νέος αντίπαλος στην πρεμιέρα

Την ομάδα της ΧΑΝΘ θα αντιμετωπίσουν τελικά, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας, οι Ίκαροι σε ένα παιχνίδι που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 17:00 στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος αντίπαλος προέκυψε αυτήν την εβδομάδα, λίγες μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος αποκαλύπτοντας το… «μεγαλείο» του Ελληνικού μπάσκετ. Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, πέντε μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 την αποχώρηση τους από αυτό. Με επιστολή του προς την ομοσπονδία την ίδια μέρα (2/10) ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Φρύδας ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 καθώς αδυνατεί να σηκώσει τα οικονομικά της βάρη. Η Θεσσαλική ομάδα αντιμετώπιζε εδώ και καιρό οικονομικά προβλήματα αλλά οι παράγοντες της ομάδας έλεγαν ότι το παλεύουν για να κρατήσουν το σύλλογο στην κατηγορία.

Ίκαροι: Στο… παρά πέντε νέος αντίπαλος στην πρεμιέραΤο ντόμινο των αποχωρήσεων

Η Ευρώπη Πευκοχωρίου πήρε τη θέση των Τρικάλων στην Α2 και για τη θέση τους στην Β’ Εθνική σειρά προτεραιότητας είχαν πρώτα ο Πολύγυρος και μετά η ΧΑΝΘ. Η ομάδα της Χαλκιδικής δεν δήλωσε ενδιαφέρον κι έτσι η ΧΑΝΘ λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β εθνικής… πανηγύρισαν την άνοδο της σε αυτήν και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος των Ικάρων. Βέβαια η ομοσπονδία όρισε το μεταξύ τους παιχνίδι για την επόμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας :

«Ο αγώνας των Σωματείων ΧΑΝΘ – ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), της 6/10/2018, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα 17.00, στο Αθλητικό Κέντρο ΧΑΝΘ «Μ. ΤΣΙΚΙΝΑΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version