ertnews.gr

Φεστιβάλ Αμφίπολης: Τιμητική συναυλία για τον Π. Παρασχόπουλο

19/07 11:46
Φεστιβάλ Αμφίπολης: Τιμητική συναυλία για τον Π. Παρασχόπουλο

Στη γενέτειρά του Μεσολακκιά Σερρών και με τους συντοπίτες του «ταξίδεψε» μουσικά την Κυριακή ο γνωστός συνθέτης Πάρις Παρασχόπουλος. Στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου ο Δήμος Αμφίπολης -στο πλαίσιο του ομώνυμου φεστιβάλ- διοργάνωσε μια αφιερωματική- τιμητική βραδιά για το συνθέτη που ξενιτεύτηκε πολύ μικρός αλλά δεν ξέχασε τον τόπο του.

Φεστιβάλ Αμφίπολης: Τιμητική συναυλία για τον Π. ΠαρασχόπουλοΓια το σπουδαίο μουσικό του έργο, για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τα ντοκιμαντέρ, τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική συνεργασία του με την ΕΡΤ μίλησαν η ζωγράφος και αντιδήμαρχος πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Έλλη Χρυσίδου, ο συγγραφέας, μέλος της ΕΣΗΕΜΘ και πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης Ηλίας Κουτσούκος και ο ερμηνευτής και δημιουργός Δημήτρης Νικολούδης. Την εκδήλωση συντόνιζε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Τριανταφύλλου.
Τον συνθέτη τίμησαν ο Δήμαρχος Αμφίπολης Κώστας Μελίτος και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μεσολακιάς Μαρίνα Βαλιάνου, με τιμητική πλακέτα και ένα ζωγραφικό πίνακα, έργο της Τούλας Μουτζόγλου, κατοίκου της Μεσολακκιάς . Ακολούθησε συναυλία με τραγούδια του συνθέτη με συμμετοχή του ίδιου και ερμηνεία του Δημήτρη Νικολούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version