ertnews.gr

Εθν. Σιδηροκάστρου: Τελευταίο… χαρτί κόντρα στον Ορφέα

22/01 22:37
Εθν. Σιδηροκάστρου: Τελευταίο… χαρτί κόντρα στον Ορφέα

Μια νίκη που θα τον επιτρέψει να κάνει μια επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα αναζητά ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 15:00 (ενημέρωση ΕΡΑ Σπορ) υποδέχεται στο γήπεδο του τον Ορφέα Ξάνθης για την 13η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Καρυπίδη αγνοεί το νικηφόρο αποτέλεσμα εδώ και οχτώ αγωνιστικές αφού την τελευταία φορά που κέρδισε ήταν για την 6η αγωνιστική στις 4 Νοεμβρίου όταν και είχε νικήσει με 1-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Σερραίος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Χαράλαμπο Τοπάλ και τον τραυματία Δημήτρη Καρυπίδη.

Εθν. Σιδηροκάστρου: Τελευταίο… χαρτί κόντρα στον ΟρφέαΜε απουσίες και ο Ορφέας

Ο Ορφέας Ξάνθης είναι μια παραδοσιακή δυνατή ομάδα στην κατηγορία και σε όλα τα παιχνίδια διεκδικεί το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες  Πασχαλάκη, Μουμίνογλου και Μπουνταγκίδη ενώ εκτός θα είναι και ο Σουκρήογλου. Η αποστολή, στην οποία επιστρέφουν οι Γιάννης Καραγκιόζης και Λάζαρος Μαυρόπουλος, αποτελείται από τους: Ρούφο, Μαυρόπουλο Γ., Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσα, Μακράκη, Χασάνογλου, Τσιτάκ, Μπαϊρακτάρ, Μαυρόπουλο Λ., Καραγκιόζη Β., Τορομανίδη, Χασανκήλ, Καλλίδη, Χαλίλ Ιμπράμ, Καραγκιόζη Γ., Χίντ Ιμέρ, Ζιγκολάρι και Ξαντινίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version