ertnews.gr

Ελπίδα Σκουτάρεως: Ξανα(Δοξά)στηκε στην Κομοτηνή

19/11 23:37
Ελπίδα Σκουτάρεως: Ξανα(Δοξά)στηκε στην Κομοτηνή

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η Ελπίδα Σκουτάρεως κερδίζοντας 2-0 τη Δόξα Προσκυνητών για την 7η αγωνιστική της Football league.

Μάλιστα κι αυτή η νίκη σημειώθηκε στην Κομοτηνή όπως και η πρώτη επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου την 4η αγωνιστική. Τα γκολ για τους «πράσινους» που είχαν και δοκάρι πέτυχαν ο Γιώργος Παπαβασιλείου και ο Γιώργος Ζυγκερίδης.

Ελπίδα Σκουτάρεως: Ξανα(Δοξά)στηκε στην ΚομοτηνήΤο φιλμ του αγώνα:

 7ο Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Τρίχα, κεφαλιά του  Δραγανίδη άουτ.

10ο Εκτέλεση φάουλ από τον Παπαβασιλείου, μπλόκαρε ο Περτσάς  22ο  Μακρινό σουτ του Παπαβασιλείου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

42ο  Σουτ του Ζληνώνου, άουτ για την Δόξα.

44ο Εκτέλεση φάουλ από τον Τρίχα,  σουτ από τον Βάσκο, η μπάλα πήρε «φάλτσα» αλλά ο Καστανιώτης την έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

74ο ΓΚΟΛ! Μετά από σέντρα του Γεωργιάδη ο Γιώργος Παπαβασιλείου με κεφαλιά έκανε το 0-1.

83ο  Σουτ Τρίχα άουτ.

87ο  ΓΚΟΛ! Ο Γιώργιος Ζυγκερίδης ξέφυγε από τους αμυντικούς και με σουτ έκανε το 0-2.

89ο  Ο Ιωαννίδης έπιασε σουτ ο τερματοφύλακας Καστανιώτης της Ελπίδας έδιωξε τη μπάλα με το πόδι, αυτή έφτασε στον Βάσκο που έπιασε σουτ και έδιωξε σωτήρια αμυντικός.

ΔΟΞΑ:(Μπαχαρίδης): Περτσάς, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος (14ο  λόγω τραυματισμού Πατουλιάς), Γιολδάσης, Τρίχας, Ζήνωνος (58ο  Βελή Μεμέτ Χακάν), Δραγανίδης (76ο  Γαβριήλ), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ(Στύλλος) : Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκότσιος, Κασμερίδης, Μουσικάκης (88ο  Πασχαλούδης), Στεφανίδης Δ. (76ο  Ζιγκερίδης), Νικολίτσας, Γεράκης (61ο Κεχαγιάς), Καπετάνος (61ο  Στεφανίδης Ν.), Παπαβασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version