ertnews.gr

Ελπίδα Σκουτάρεως: Πρεμιέρα με νίκη για κάτι… παραπάνω

01/10 23:29
Ελπίδα Σκουτάρεως: Πρεμιέρα με νίκη για κάτι… παραπάνω

Με νίκη ξεκίνησε η Ελπίδα Σκουτάρεως τις φετινές υποχρεώσεις της στη  Γ εθνική κερδίζοντας με 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου Δράμας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλλου ξεπέρασε το άγχος της πρεμιέρας και κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο δημιουργώντας από το… καλημέρα προσδοκίες για κάτι καλύτερο στην κατηγορία.

Ελπίδα Σκουτάρεως: Πρεμιέρα με νίκη για κάτι… παραπάνω
Οι αρχηγοί Κώστας Μουσικάκης και Δημήτρης Άρμεν με τους διαιτητές της αναμέτρησης

Κομβικά σημεία του αγώνα ήταν η εντολή του Απόστολου Στύλλου να περάσει ο Χρήστος Μίνγκας από τα αριστερά (είχε ξεκινήσει δεξιά της επίθεσης) και το πέναλτι που κέρδισε στο 37ο ο Σάββας Γεωργιάδης δίνοντας τη δυνατότητα στο Νέστωρα Στεφανίδη να ανοίξει το σκορ. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 57ο ο Γιώργος Ζυγκερίδης κάνοντας το τελικό 2-0.

Ο κόσμος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

20ο  Σουτ του Αμαραντίδη έξω από την περιοχή, άουτ.

25ο  Μακρινή μεταβίβαση της μπάλας από τον Μουσικάκη στον Μίνγκα, ο έμπειρος παίκτης των Σερραίων ξεπέρασε όμορφα τον αντίπαλο του, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, για λίγο ο Γιώργος Ζυγκερίδης δεν πρόλαβε τη μπάλα που απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

33ο  Ωραία σέντρα του Μίγνκα από τα αριστερά, ο Κώστας Καπετάνος έκανε το απευθείας σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

36ο Σέντρα σουτ του Γεωργιάδη άουτ.

37ο ΓΚΟΛ! 1-0! Ο Σάββας Γεωργιάδης μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Κονταξή, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Νέστωρας Στεφανίδης που ανέλαβε να το εκτελέσει άνοιξε το σκορ (1-0).

48ο  Σέντρα του Ζιγκερίδη από τα αριστερά, ο Καπετάνος άφησε έξυπνα τη μπάλα στον Στεφανίδη που έκανε το σουτ αλλά ο Κιουμορτζής απομάκρυνε σε κόρνερ.

57ο  ΓΚΟΛ! 2-0! Ο Καπετάνος έδωσε τη μπάλα στον Μίνγκα, αυτός ωραία την πάσαρε στον Γιώργο Ζυγκερίδη που με σουτ έκανε το 2-0.

64ο Σουτ του Καπετάνου, ο τερματοφύλακας του Ξηροπόταμου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια τη μπάλα.

81ο  Σέντρα του Ζυγκερίδη, ο Παπαβασιλείου έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

90ο  Ο Στεφανίδης βλέποντας εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα, επιχείρησε από τη μεσαία γραμμή να τον «κρεμάσει» με ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά ο Κιουμορτζής πρόλαβε κι έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Πανηγύρια μετά το 2-0

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ (Α. Στύλος): Ταταρίδης, Γεωργιάδης Σ, Γαλακτερός, Μουσικάκης, Κωφοκώτσιος, Νικολίτσας, Ζιγκερίδης(85ο   Πασχαλούδης), Νίρλας, Καπετάνος(67ο   Κεχαγιάς), Μίνγκας(75ο  Παπαβασιλείου), Στεφανίδης Ν(90ο  Γεράκης).

Η ενδεκάδα του Ξηροποτάμου

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Τ. Λευκόπουλος): Κιουμορτζής, Χριστοφορίδης, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης(75ο  Παπίτσας), Άρμεν(46ο  Περούκας), Κουμπρόγλου, Αμαραντίδης

Διαιτητής: Παλιούρας (Μακεδονίας) Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Μιχτατζίδης (Μακεδονίας)

Ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης
Ο προπονητής της Ελπίδας Σκουτάρεως Απόστολος Στύλλος
Ο προπονητής του Ξηροποτάμου Τάσος Λευκόπουλος
Τα πανηγύρια στο τέλος του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version